МПКлініка (MPClinic)
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
«МПКлініка» — це багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань усіх органів та систем, відновленні (фізична реабілітація) пацієнтів після операцій, отриманих травм, перенесених захворювань тощо ще
- Пн-Вс: круглосуточно
вул. Святослава Хороброго, 5 (Народного Ополчення). На карті
Солом'янський , м.Політехнічний інститут
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Напрямки:
- Денний стаціонар
- Стаціонар
- Фізіотерапія
- УЗ-діагностика
Щодня у клініці проводяться операції різного ступеня складності. Одразу ж після операції пацієнти мають змогу пройти повний курс фізичної реабілітації:сумісно із лікарями-спеціалістами працює досвідчена команда реабілітологів.
Денний стаціонар
Для зручності пацієнтів у клініці функціонує денний стаціонар.
У MPClinic проводиться діагностика та лікування пацієнтів з постковідним синдромом.
Стаціонар
Палати медичного центру (цілодобовий стаціонар, палати інтенсивної терапії) мають постійну кисневу підтримку. Приміщення клініки є комфортним для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Діагностика
У центрі проводять УЗД діагностичні дослідження на сучасній та сертифікованій апаратурі.
MPClinic — клініка для відновлення Вашого здоров'я.
Перевірені відгуки про ДЦ
У клініці дуже все сподобалося. Візит чудово пройшов.
Клініка дуже сподобалася. У клініці досить комфортно та приємний сервіс. Клініка доволі гарно та доступно розташована. Лікар який проводив діагностику дуже хороший спеціаліст. Загалом візит у цій клініці пройшов доволі добре.
Все було на відмінно, задоволений обслуговуванням, дякую.
Візитом задоволена, бо лікар, що проводив УЗД - професіонал.
Сподобалась професійність та тактовність лікаря, що проводив мені УЗД.