МПКлініка (MPClinic)

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

«МПКлініка» — це багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань усіх органів та систем, відновленні (фізична реабілітація) пацієнтів після операцій, отриманих травм, перенесених захворювань тощо ще

• Пн-Вс: круглосуточно

вул. Святослава Хороброго, 5 (Народного Ополчення). На карті

Солом'янський , м.Політехнічний інститут

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

«МПКлініка» — це багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань усіх органів та систем, відновленні (фізична реабілітація) пацієнтів після операцій, отриманих травм, перенесених захворювань тощо

Напрямки:

• Денний стаціонар
  • Стаціонар
  • Фізіотерапія
  • УЗ-діагностика

Щодня у клініці проводяться операції різного ступеня складності. Одразу ж після операції пацієнти мають змогу пройти повний курс фізичної реабілітації:сумісно із лікарями-спеціалістами працює досвідчена команда реабілітологів.

Денний стаціонар

Для зручності пацієнтів у клініці функціонує денний стаціонар.

У MPClinic проводиться діагностика та лікування пацієнтів з постковідним синдромом.

Стаціонар

Палати медичного центру (цілодобовий стаціонар, палати інтенсивної терапії) мають постійну кисневу підтримку. Приміщення клініки є комфортним для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Діагностика

У центрі проводять УЗД діагностичні дослідження на сучасній та сертифікованій апаратурі.

MPClinic — клініка для відновлення Вашого здоров'я.

У клініці дуже все сподобалося. Візит чудово пройшов.

Максим, 13.12.2024

Клініка дуже сподобалася. У клініці досить комфортно та приємний сервіс. Клініка доволі гарно та доступно розташована. Лікар який проводив діагностику дуже хороший спеціаліст. Загалом візит у цій клініці пройшов доволі добре.

Альона, 20.11.2024

Все було на відмінно, задоволений обслуговуванням, дякую.

Олег, 16.07.2024

Візитом задоволена, бо лікар, що проводив УЗД - професіонал.

Світлана, 23.04.2024

Сподобалась професійність та тактовність лікаря, що проводив мені УЗД.

Катерина, 04.03.2024
Дивитися всі відгуки