Відгуки про діагностичний центр Віва на Виноградарі
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів чемний та професійний персонал. Фахівці, які проводили мені діагностику, були досвідчені. Приміщення світлі та затишні та що приємно здивувало, був вай фай Звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
В клініці комфортно знаходитись, але не своєчасно потрапила до лікаря.
Клиника мне понравилась, чисто, уютно, хороший, вежливый персонал. Визитом остался доволен.
Усе пройшло професійно, швидко, якісно. залишився задоволений.
Мне клиника понравилась очень, жаль, что оценку можно оставить только пять! Я бы поставил 7+!
По перше, мене не попередили, про те що розрахуватись карткою після двадцять першої години не можливо, і довелось о десятій вечора, шукати на Віноградорі банкомат, щоб зняти готівку. Звичайно, він був недалеко, але неприємно. По друге, результат кт, видали тільки наступного дня. Я домовилась, що отримаю висновок зранку на мою електронну пошту, адресу якої я залишила, але не дочекалась, й о першій годині зателефонувала до клініки сама і виявилось, що ніхто ще нічого не надсилав. І це також було неприємно.
Хороші спеціалісти, все на найвищому рівні.
Все було швидко і оперативно, лікарі поводили себе професійно, дали кваліфіковані поради
Ціни трохи кусаються. Але зробили все дуже добре.
Все було дуже швидко, комфортно, без зайвих якихось заперечень. Все сподобалось
Таке відчуття, що у людей багато роботи. Прийшов то прийшов, а не прийшов то ні! Не інформують, що є гардероб, коли вийде лікар та як можна заплатити. Все потрібно питати та добиватися!
Клиника старая, нет подъезда машиной, у меня были порваны связки и обходить по льду, чтобы дойти от такси до выхода, было тяжело и неудобно.
Все устроило. Очень быстро и качественно. Мне очень понравилось.
Просто хотілось би щоб адміністратори були трошки люб'язніші, а так в принципі все добре. Швидко зробили.
Записывалась на диагностику, диагноз подтвердился, все верно. Все было быстро. Прием понравился.
Краще ніж в клініці добробут, бо тут лікар компетентний
Быстро, качественно, в клинике чисто, нет очередей. Всем довольна.
Я довго чекала, хвилин сорок. Дівчата нічого не пояснили. Дали флюорографія й сказали почекати. Дивлюсь людям видають, а мені нічого не пояснюють, нічого не кажуть. Поки не підійшов лікар, і я вже в нього запитала: "Чи довго мені ще чекати на видачу аналізу?" Той лікар, що проводив процедуру, більше поцікавився ніж дівчата на рецепції.
Пройшла КТ обстеження в центрі VIVA НА в. Порика 9 а. Без затримки, швидко, якісно. Персонал привітний і ввічливий. Дякую.
Швидко і своєчасно провели діагностику - і жодного слова пояснень. Висновок прислали на пошту і читай-розбирайтся сам. Та, власне, це діагностика, а її результати будемо аналізувати з гастроентерологом.
Очень профессионально и доходчиво все провели, объяснили, рассказали и дали рекомендации. Я доволен.
Доволі компетентна і приємна людина.Приємний персонал в клініці.Все класно. Мені все сподобалось.
Половина табличок в клініці російською мовою, треба це змінити.Все інше ок.
В первые видела рентгенолога, который не просто делает диагностику, а также пытается разобраться в чем проблема. Клинике за рентгенолога все "десять баллов".