Відгуки про діагностичний центр Діагностичний центр Медбуд
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: выходной
пр-т Лобановського, 17. На карті
Солом'янський , м.Хрещатик, м.Лук'янівська, м.Золоті ворота
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Культурно, чисто, без черг. Сподобалось відношення до хворих.
Клініка сподобалася, все було дуже добре та комфортно.
Сподобалось все й адміністратори на рецепції, й лікар, що проводив діагностику, усі були привітними та чемними. Візитом залишились цілком задоволеними.
Добре обслуговування, швидко, лаконічно. Усе відбулось добре.
Денситометрію гарно зробили та завчасно, Все пройшло чудово
Візитом залишилась задоволеною - лікар діагност приймала мене чемно.
Дуже зручна клініка, уважний та привітний персонал, діагностику зробили як належить, дякую.
Клініка сучасна, проведенням діагностики задоволена, дякую.
Понравилось отношение, внимательность. Единственное из-за того что в субботу нет регистратуры, не сразу смогли найти куда идти, но подсказали вовремя. Принял замечательный специалист по РЭГ. Остались довольны визитом.
Провели діагностику якісно, все добре, дякую.
Дуже сподобалася клініка. Пройшло все доволі швидко та якісно. Не виникло абсолютно ніяких проблем, результати обслідування видали майже зразу, не довелося довго чекати - це дуже сподобалося.
Хороша клініка, все пройшло все нормально. У самій клініці було чисто, красиво та комфортно. Все було добре.
Ввічливий, уважний персонал, клініка гарна, зауважень не було
Усе сподобалось. Візитом залишилась задоволеною.
Залишилась задоволеною, бо мій візит в клініці відбувався стільки часу, скільки я й розраховувала, й висновок отримала одразу.
Все добре пройшло. Чудовий комфорт у клініці.
Дуже хороша клініка, дуже сподобалася, буду звертатися і надалі
В клініці робила діагностику, зверталась в клініку вже не перший раз, дуже хороший лікар діагностики, зауважень до персоналу не було
Все было хорошо, диагностику провели, замечаний не было к персоналу, планирую обратиться в клинику еще
Візитом до клініки залишився задоволеним - сервіс на висоті.
Хороша клініка, хороші лікарі і персонал, зауважень не було
Все влаштувало, комфортно, звертатимуся, в разі потреби.
Сподобалася клініка. Нормально все пройшло, обслуговування у клініці дуже хороше.
Діагностику провели, все добре, але персонал в клініці був дещо агресивний.
Швидко все зробили, висновок отримав, як і хотів.