Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр Медбуд
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: выходной
пр. Лобановского, 17, 1 этаж. На карте
Соломенский , м.Крещатик, м.Лукьяновская, м.Золотые ворота
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Візитом до клініки залишилась задоволеною.
Візитом задоволений - кавою не пригостили) але діагностику зробили швидко.
Не організовано - прийняли на пів години пізніше, ніж я була записана.
В клініку я запізнилася з особистої причини, довго їхала, але в клініці мене прийняли. Лікар надав мені максимальну увагу, мені все сподобалось, я отримала кваліфіковану консультацію, питань немає
Візитом залишилась задоволеною - прийняли вчасно, швидко та якісно зробили діагностику.
Усе подобається, не має нічого, щоб не подобалось.
Була в захопленні від клініки - за п'ятдесят років, що живу у Києві, вперше бачу такий гарно організований медичний заклад.
Відбулося все швидко - це дуже сподобалось.
У клініці комфортно, красиво, прекрасно. Все сподобалось. Лікар все порекомендував, трохи все розказав, що мені потрібно далі робити.
Дуже добре все відбулося, сподобалось, прийняли раніше, питань нема, Дякую.
Все добре пройшло, клініка сподобалась. Швидко відбулось, навіть швидше, ніж ми думали.
Все добре пройшло і обслуговування було добре.Дякую.
Клінікою та діагностикою задоволена, все добре, дякую.
Персонал клініки дуже гарний, видно, що фахівці високого рівня, сама клініка гарна, апаратура досить хороша. В клініці було дуже затишно і комфортно, дуже все сподобалось
Робила денситометрію, лікарка, що робила діагностику, була уважною, відповіла на геть усі мої запитання. Все було добре, дякую.
Усе сподобалось, окрім того, що лікар, яка робила мені УЗД прийшла із запізненням.
Робила УЗД, лікар уважно зробив діагностику, подивився, пояснив усе та надав відповіді на мої запитання.
Все сподобалось у кілініці. В загальному все відбулося добре.
Нормальний сервіс, в клініці робила денситометрію, зараз сезон загострень захворювань, єдине зауваження, це те, що лікар був один на два кабінети, довелось чекати лікаря, але чекала недовго
Не перший раз у цьому медичному закладі. Тому все дуже сподобалось.
Клініка супер, все добре пройшло, уважний персонал, комфортно було перебувати, клініка сучасна, прийом відбувся вчасно хороший підхід, оцінюю найвищим балом, нас все сподобалось
Все сподобалось у даній клініці. Лікар хороший. У клініці привітний персонал, який відповів на усі запитання. Мені все підійшло.
Дуже мені сподобалось, чемне відношення, коректна мова, дуже все пояснюють. Я в клініці була у двох лікарів, мені дуже все подобається. Лікарі дуже привітні, дуже професійні, компетентні, виважені
Нам було зручно та добре перебувати у клініці, дуже гарно до нас ставились, зробили певну діагностику та видали нам заключення. Залишились дуже задоволені візитом до даної клініки.
Все супер,все сподобалось,хороший персонал.