Медичний центр "Біомед" (Троещина)
У медичному центрі «Біомед» (Троєщина) проводять різні види ультразвукових досліджень, дуплексне сканування, функціональну діагностику серцевої системи, діагностику родимок. Усі дослідження проводять на сучасному обладнанні, а розшифровують діагностику досвідчені медичні працівники ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Процедури з ультразвукової діагностики, що виконуються у медичному центрі «Біомед» (Троєщина):
- УЗД:
- органів черевної порожнини (+ нирок);
- органів черевної порожнини;
- нирок;
- обстеження простати (абдомінальної /трансректальної);
- органів мошонки;
- за гінекологічним профілем (абдомінальної/трансвагінально);
- вагітних (до 12 тижнів/після 12 тижня);
- молочних залоз;
- щитовидної залози;
- м'яких тканин (поверхневі освіти, ліпоми);
- лімфовузлів;
- вен печінки, селезінки;
- артерій нирок;
- артерій верхніх/нижніх кінцівок;
- вен верхніх/нижніх кінцівок;
- судин статевого члена при стимуляції.
Процедури за профілем функціональної діагностики, що проводяться у медичному центрі «Біомед» (Троєщина):
- кольпоскопія - огляд стінок піхви, входу у нього, вагінальної частини шийки матки з діагностичними цілями:
- для виявлення безпосереднього осередку ураження;
- для аналізу стану слизової шийки матки / піхви;
- для диференціації злоякісних новоутворень від доброякісних;
- для взяття мазка, а також біопсії з метою проведення подальших досліджень;
- моніторування по Холтеру - являє собою добове вимірювання роботи серця;
- велоергометрія - одна з різновидів електрокардіографічного дослідження, при проведенні якої пацієнт отримує фізичне навантаження. Проводиться вона з метою виявлення коронарної недостатності у латентній формі;
- ЕКГ - реєстрування роботи серця, його електричних полів, які виникають у результаті його роботи.
Обладнання, на якому проводяться процедури з діагностики:
- кольпоскоп:
- Scaner МК 200 з відеосистемою;
- Scaner МК 300;
- ультразвуковий діагностичний сканер SSD - 3500 Aloka;
- велоергометрія LUMED EUROBIKE;
- кардіограф МІДАС- ЕК1Т.
Перевірені відгуки про ДЦ
Візит в клініку сподобався, все влаштувало, зауважень до персоналу не було
Клініка нам сподобалася.Була комфортна атмосфера у клініці, все пройшло доволі швидко та добре. У клініці не було ніяких черг, прийняли нас вчасно - це дуже сподобалося. Обов'язково прийдемо у цю клініку ще, нам дійсно дуже сподобалося.
Сподобався сервіс, усі дуже уважні, гарні лікарі, усе без черг, прийняли одразу.
В клініку звертаємося вже не перший рік, все добре завжди, нам подобається клініка
Не очікувала, одразу прийняли, провели УЗД, по висновку проконсультували.