SMILE MEDICAL CLINIC
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
«Smile Medical Clinic» — це сучасна стоматологія, де турбота поєднується з досвідом, а професіоналізм — з комфортом. Вже понад 20 років наші кваліфіковані лікарі допомагають сім’ям зберігати здоров’я і красу усмішки. Ми працюємо на преміальному обладнанні Dentsply Sirona, що робить лікування швидким, безпечним та безболісним. Наша філосoфія — це увага до ваших відчуттів і результат, який перевершує очікування. ще
- Пн-Нд: 9:00-20:00
проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7. На карті
Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь, м.Мінська
Нам довіряють, тому що ми:
- Команда лікарів, яка формувалася 20 років для того, щоб отримати найвищу якість лікування
- Працюємо в атмосфері довіри, турботи та відкритості. Ми з теплотою відносимося до усіх пацієнтів та стараємось максимально мінімізувати больові відчуття.
- Використовуємо обладнання преміум класу від американсько-німецького виробника Dentsply Sirona, яке додає впевненості в результаті, швидкості в обслуговуванні, безпеки, мінімізує біль при складних операціях.
- Налаштували ефективні процеси - під керівництвом к.м.н. та головного лікаря клініки, які працюють як швейцарський годинник - для збереження Вашої усмішки
- Надаємо гарантії, завдяки тому, що працюємо за міжнародними протоколами лікування
В стоматологічній клініці “Smile medical clinic” Ви можете скористатися наступними послугами:
- профілактичний догляд - професійна гігієна, відбілювання
- лікування зубів та каналів
- видалення зубів
- відновлення зубів через коронки, імплантацію та тотальне протезування
- корекція прикусу - брекетам та елайнерами з моделюванням майбутньої усмішки
- естетична стоматологія - встановлення вінірів з моделюванням майбутньої усмішки
В «Smile medical clinic» діють постійні програми підтримки та лояльності для пацієнтів та особливо для військовослужбовців.
«Smile medical clinic» - бути впевненим у якості просто!
Обладнання клініки:
- Обладнання преміум класу Dentsply Sirona
- Інтраоральний сканер Dentsply Sirona Cerec Primescan AC
- Комп’ютерний томограф Axeos
- Стоматологічні установки Dentsply Sirona Axano 3 шт. з акцентами на певний напрям лікування з ендодонтичним модулем, з хірургічним модулем, з оглядовим модулем (внутрішньоротова камера + монітор)