add_box Гинекология Дерматология Косметология Психотерапия Терапия Трихология ... еще
НОВОDЕРМ - это медицинский центр, имеющий европейское качество обслуживания; особое отношение к каждому пациенту; научный подход и инновационность, а также сотрудничество с ведущими специалистами и наличие качественного современного оборудования
Сподобалася клініка. Було досить зручно та комфортно у цій клініці.
Олександр 07 Ноябрь 2024
Дуже сподобалася клініка, все було чудово.
Яна 14 Октябрь 2024
Все сподобалось. Єдине побажання, щоб окрім води відвідувачам була доступна ще й кава або какао.
Оксана 23 Сентябрь 2024
Терин Ольга Олегівна - надзвичайно фаховий, хороший спеціаліст. Залишилися дуже задоволені візитом у цього лікаря. Сама клініка нам теж дуже сподобалася, все було чудово, нас прекрасно проконсультували, допомогли розв'язувати нашу проблему.
Вікторія 05 Сентябрь 2024
Лопандіна Анна Олександрівна - хороший лікар, дуже професійно, швидко, гарно прийняли, оформили. Лікування дієве, допомагає дитині. Ми задоволені візитом до лікаря
Мирослава 04 Сентябрь 2024
Дуже приємний персонал, працюють дуже гарно, я задоволена.
Юлія 17 Август 2024
Все було швидко, доступно. Лікар, Маргарян Ерванд Арзумановіч, надав всю потрібну мені інформацію, нічого зайвого не було сказано. Лікар зразу прописав один препарат по моїй проблемі, по лікуванню є хороший результат
Олена 08 Август 2024
Клініка дуже затишна, чиста та сучасна. У клініці дуже ввічливий та привітний персонал. Загалом клініка дуже сподобалася, все було добре.
Ярослав 25 Июль 2024
Лопандіна Анна Олександрівна - дуже фаховий спеціаліст, прийом сподобався. Хороша клініка, зауважень не було