НОВОDЕРМ – це медичний центр, який має європейську якість обслуговування; особливе ставлення до кожного пацієнта; науковий підхід та інноваційність, а також співпрацю із провідними спеціалістами та наявність якісного сучасного обладнання
Мені все сподобалося, гарний сервіс і обслуговування. Лікар, Процишен Анна, гарний спеціаліст. Прийомом задоволена
Ганна 18 Березень 2026
Кабан Ірина дуже приємний та гарний лікар. Вже не вперше звертаюся у цю клініку за допомогою, мені тут все дуже подобається.
Лариса 04 Березень 2026
Я в захваті від візиту до лікаря, Терін Ольга Олегівна.
Анна-Марія 04 Березень 2026
В клініці було доволі комфортне очікування прийому.
Наталія 27 Лютий 2026
Мені сподобалося обслуговування в клініці, вчасно прийняли.
Ілля 22 Грудень 2025
Сподобалось що лікар демонстрував великий досвід з його сферою діяльності. Сказав які можуть бути наслідки. Враження позитивні
Олександра 09 Грудень 2025
Все супер було на візиті. Лікар, Шуліпа Ірина Вадимівна, взагалі, найкращий лікар у Львові, наскільки я зрозуміла.
Ольга 20 Листопад 2025
Все добре було на візиті в лікаря, Танюк Наталія. На консультації лікар все доступно все пояснила, признач лікування. Нас вчасно прийняли.
Оксана 24 Жовтень 2025
Галишин Галина - уважний лікар, багато додаткових запитань, ненавʼязлива пропозиція стосовно лікування чи засобів догляду. Клініка дуже гарна, комфортна, чистенька, акуратна, все дуже зручно