add_box Гінекологія Дерматологія Косметологія Психотерапія Терапія Трихологія ... ще
НОВОDЕРМ – це медичний центр, який має європейську якість обслуговування; особливе ставлення до кожного пацієнта; науковий підхід та інноваційність, а також співпрацю із провідними спеціалістами та наявність якісного сучасного обладнання
В цій клініці мені дуже сподобалося, я задоволена, дякую.
Інна 23 Грудень 2024
Дуже задоволена візитом в клініку, прийом відбувся чітко по графіку. В клініку зверталася років десять назад і навіть тоді зауважила що обслуговування в наших клініка краще ніж за кордоном. Звернулася в клініку знов, сервіс на вищому рівні!
Кирило 17 Грудень 2024
Лікар Маргарян Ерванд дуже уважний, все розповів, пояснив від чого виникла моя хвороба, відповів на всі питання, порадив лікування. Я задоволений візитом.
Тетяна 12 Грудень 2024
Клініка сподобалася, прийняли нормально, все добре.
Ярослав 10 Грудень 2024
Дуже все сподобалося в даній клініці. У самій клініці все охайно, чисто та зручно. Дуже приємний та ввічливий персонал. Запізнився на візит, у клініці до цього поставилися досить лояльно, пішли на зустріч. Віднеслися до цього без будь-яких питань та проблем.
Іванна 14 Листопад 2024
Клініка дуже мені сподобалася.
Олександр 13 Листопад 2024
Сподобалася клініка. Було досить зручно та комфортно у цій клініці.
Олександр 07 Листопад 2024
Дуже сподобалася клініка, все було чудово.
Яна 14 Жовтень 2024
Все сподобалось. Єдине побажання, щоб окрім води відвідувачам була доступна ще й кава або какао.
Оксана 23 Вересень 2024
Терин Ольга Олегівна - надзвичайно фаховий, хороший спеціаліст. Залишилися дуже задоволені візитом у цього лікаря. Сама клініка нам теж дуже сподобалася, все було чудово, нас прекрасно проконсультували, допомогли розв'язувати нашу проблему.