Медицинский центр «ЛеоДерм»: 15 лет лидерства и безупречной репутации в доказательной медицине. Самый мощный парк аппаратов: Morpheus 8, Candela Frax Pro, Ultraformer MPT, Lumecca, BI-ONE, ICOONE. Экспертное картирование кожи FotoFinder. Рейтинг 5.0 и 5000+ отзывов. Медицинская экспертность каждого решения.
add_box Гинекология Дерматология Косметология Трихология Эндокринология ... еще
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
add_box Гинекология Дерматология Косметология Трихология Эндокринология ... еще
Оплата карточкой Wi-Fi зона
Була на консультації в лікаря дерматолога Павлишин Софії Сергіївни. Консультація пройшла дуже добре, лікарка чудова, я дуже задоволена, візит оцінюю на п'ять балів. Дуже дякую!
Наталія 24 Апрель 2026
Візит пройшов добре, все супер було у цій клініці, дякую.
Наталья 03 Март 2026
В клініку зверталася перший раз, все було оперативно. Прийом у лікаря Багрій Ольги Сергіївни сподобався. Провели діагностику, зразу зробили операцію, все відбулося на високому рівні
Тетяна 19 Январь 2026
В клініку зверталась вже не перший раз, клініка мені подобається. Дівчатка на ресепшен гарно зустріли, все розказали, в клініці тепло і комфортно. Планую звертатись ще
Ніна 14 Ноябрь 2025
Були на прийомі у лікаря дерматолога. Вахнянин Юлія Володимирівна професійно і доступно все пояснила, все було дуже коректно. Ми щиро вдячні лікарю! Клініка гарна, все було зручно, нам сподобалась
Олександра 22 Апрель 2025
Клініка хороша, мені дуже сподобався лікар у якого я була на візиті. Перекліта Анна Вікторівна- доволі молода, але дуже компетентна лікарка. Сподобалося, що лікар знає все обладнання, воно до речі у клініці нове та сучасне.
Вікторія 03 Декабрь 2024
Все було досить чудово в цій клініці. Мені все дуже сподобалося.
Світлана 08 Ноябрь 2024
Клініка чистенька
Наталія 04 Ноябрь 2024
Все сподобалось, персонал привітний. Зауважень немає.