Eurospine (Евроспайн) на Оболони

Отзывы о клинике Eurospine (Евроспайн) на Оболони

Медицинский центр
add_box Массаж Неврология Ортопедия Травматология Реабилитология Кинезитерапия ... еще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб - вс : 8:00 - 20:00
проспект Героев Сталинграда, 18Ана карте
Подольский м.Минская
Рейтинг
4.9
Кол-во отзывов
233
Рекомендации
178
2
Рейтинг
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
233 Отзывы
Рекомендую
Ганна 16 Март 2021
В клініці немає індивідуального підходу до пацієнтів, я побачила, що їм головне захопити будь-яким чином, навіть жахами, які вони розповідають про твій стан здоров'я аби людина до них приходила в майбутньому.Це мені не сподобалось, тому оцінку ставлю не п'ять, а чотири.
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Шановна Ганно, вперше за 8 років роботи стикаємося з подібним відгуком. Абсолютно переконані, що лікарі з вищою медичною освітою не мають мети лякати пацієнтів. Іноді пацієнти дуже вразливі або чутливо відносяться до поставленого діагнозу, особливо якщо він не простий. Дякуємо за коментар, проведемо додаткову роботу з усіма нашими фахівцями, щоб були більш м'якше, а Вас запрошуємо на консультацію до іншого фахівця для проведення повторної консультації та отримання роз'яснень в більш м'якому форматі для Вас. Чекємо на Вас в нашому центрі)
Рекомендую
Анастасия 03 Март 2021
В клинике приветливый персонал, чисто и уютно. Пришла в назначенное время и сразу попала на прием, ждать не пришлось. Все, как и должно быть) Впечатления от клиники положительные. Спасибо)
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Анастасия, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку работы клинике. Раде вас удовлетворило обращение к нашему врачу. Здоровья вам и вашим родным.
Рекомендую
Александр 23 Февраль 2021
Мені навіщось додатково попросили ще раз зробити МРТ, цей самий що у мене вже є, доволі свіжий! Але вони чомусь хотіли новий. При чому, мені це вже сказали на рецепції після прийому, коли продавали свою програму реабілітації. Крім того, щоб записатися до них на курс масажу та розтяжок, їх рекомендація була проходити ще і платити гроші! Це все єдине, що я від них почув! В принципі, хлопці та дівчата в клініці не погані, всі клієнтоорієнтовані. Але мені не зовсім імпонував їх підхід.
Рекомендую
Лука 04 Февраль 2021
По суті в клініці мені продавали заняття в тренажерному комплексі. Мене здивувало що коли я оплачувала консультацію у чеку було сказано що я сплачую за тренажерний зал. Мене засмутила така дивна розбіжність. Це виходить не клініка, а тренажерний зал. Я коли прихожу до лікаря я розраховую на консультацію лікаря, а не позайматись у тренажерному залі. Ніби то і відповідальності немає. Поставили діагноз,  а ви прийшли в тренажерний зал, що ви очікуєте?.Тут по суті якась організація роботи. Я очікую що це як мінімум відповідальність лікаря. Не просто поговорити про справи, а що поставить діагноз спеціаліст, а не тренер. Я не можу на 100% покладатись на цей результат. Там немає ніякої відповідальності по цім папірцям що мені дали. Будь-хто таке може написати на такому папірці. В будь-якому випадку буду звертатись ще до одного лікаря. До такої структури нема довіри. 
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Лука, дякуємо за зауваження, дійсно звернули увагу що на нашому чеку вказано тренажерний зал, проте таку комбінацію букв видала система банку який надає нам послуги з прийому платежів. У будь-якій філії для пацієнтів - розташован куточок споживача ,де знаходиться оригінал нашої ліцензії. Також в доступному місці розміщені дипломи про вищу медичну освіту наших фахівців які підтверджують їх кваліфікацію. Ми не приховуємо цю інформацію, а більш того з кожним пацієнтом ми укладаємо офіційний договір перед оплатою процедур. Ви можете бути впевнені, що в нашому центрі можете отримати якісні процедури, а також будь-яку документацію для вирішення будь-яких суперечок. Очікуємо Вас в нашому центрі)
Рекомендую
Олег 12 Декабрь 2020
Мені сподобалася консультація. Те що я хотів почути, почув. Все добре.
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Олег, Щиро вдячні за відгук!
Рекомендую
Вадим 12 Октябрь 2020
Мне не понравилось навязчивое предложение купить их же курс.
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Вадим, спасибо за ваш отзыв! Клиника Eurospine занимается лечением позвоночника и опорно-двигательного аппарата. Нам жаль, что у Вас сложилось такое впечатление, наша цель дать максимальную информацию касаемо нашей специализации.
Рекомендую
Екатерина 09 Сентябрь 2020
Вежливый грамотный персонал клиники. Дезинфекция рук и замер температуры. Уютная атмосфера в зоне ожидания. Будем обращаться ещё и другим советовать. Впечатление положительное!
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Екатерина, спасибо за оценку работы нашего центра. Нам очень приятно, что Вы довольны профессиональным подходом нашего центра.
Рекомендую
Марія 31 Июль 2020
Мені дуже сподобалась лікарка Барановська Ольга Володимирівна, все детально пояснила та розповіла про мою проблему. Залишилась задоволеною візитом
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Марія, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи клініці. Раді що вас задовільнило звернення до нашого лікаря.
Рекомендую
Алексей 23 Май 2020
Все прошло хорошо, консультация была информативна.
Ответ клиники 30 Июнь 2021
Алексей, спасибо за Ваш отзыв. Врачи у нас работают высшей категории со значительным стажем и опытом)
Рекомендую
Светлана 13 Март 2020
ПРиём по расписанию.
chevron_left 1 2 3 4
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 chevron_right
Филиалы сети
Все клиники