Отзывы о диагностическом центре Институт Клинической Медицины на В. Гетьмана, 3
- Сб: 9:00-15:00
- Вс: выходной
ул. Вадима Гетьмана, 3. На карте
Святошинский , м.Шулявская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все добре пройшло. Клініка дуже сподобалася.
У клініці було все дуже ввічливо, чисто, сервіс обслуговування на найвищому рівні. Сама клініка дуже гарна, сучасна, красива, комфортна, зручна. Було комфортно у клініці. Привітний персонал, все добре пройшло.
Сподобалося у клініці.Пройшло все вчасно, без ніяких очікувань. Дівчата на рецепції дуже добрі та уважні. Сервіс у клініці дуже хороший, все було на найвищому рівні й пройшло все так як і повинно було бути.
Все пройшло добре. Було все чітко та зрозуміло.
Мені дуже пощастило, що УЗД серця мені проводив кардіолог, вона одразу зрозуміла мою проблему і я одразу записалася до неї на консультацію. Візитом залишилась задоволена.
Прийняли вчасно, діагностику зробили швидко, зрозуміло та якісно.
Сподобалось у клініці. Все чудово пояснили та все швидко відбулося.
Все добре пройшло. Дуже комфортно було у клініці.
Клініка трошки біднувата. Кращого очікувала. Сам прийом пройшов добре.
Все сподобалось. Чудово пройшло все, хороші лікарі у клініці.
Ще повернуся в цю клініку обов'язково, якщо буде потрібно.
Дуже гарно у клініці, я там не вперше уже. Подобається і сервіс і лікар. Все супер.
Сподобалась клініка, було трохи важко знайти клініку.
Все супер пройшло. Дуже сподобалося, будемо ще звертатися у цю клініку. Лікар і медсестра дуже чудові. Дуже гарна клініка.
В клініці комфортно, сервісом задоволена, дякую.
Дуже добра, комфортна клініка. Персонал дуже привітливий.
Комфортно перебувати у клініці. Все добре пройшло.
Залишилась задоволеною від візиту - робила дерматоскопію, лікар провела діагностику добре усе пояснила за висновком, а також відповіла на деякі мої запитання. Пішла з клініки з відчуттям, що хочеться до них повернутись.
В клініку зверталась на УЗД. Дуже освічений УЗД спеціаліст, приємний, розумний, грамотний лікар. Клініка існує за радянських часів, але вона відремонтована і ремонтується далі. Мені ніде не нагрубили, дуже зручно і дуже комфортно. Клініка мене приємно здивувала, мені є з чим порівняти
Клініку оцінюю на відмінно, молодці! Персона клініки дуже контактний. УЗД спеціаліст дуже гарно провела діагностику, подивилась навіть додатково, звернула мою увагу на проблему. Спеціаліст підійшов дуже відповідально до проблеми, хоча в інших клініках мені казали що у мене проблем немає, лікар не просто сказала, але і показала на екрані. В клініці дуже хороші спеціалісти
В загальному у клініці сподобалось. Добре, чистенько, привітний персонал.
Сподобався сервіс - усе чинно, культурно, запросили пройти, показали де можна зачекати, за зазначеним часом запросили до кабінету. Приємно провела час у клініці.
При вході мене скоординували куди потрібно пройти, Лікар, що робив УЗД, виявився кваліфікованим - усе пояснив. Взагалі візит пройшов комфортно, я залишилась задоволеною.
В клініці було комфортно, все пройшло супер. Дякую.
Все зробили добре, зауважень не було, я задоволен