- Дитяча кімната,
- Вс: 9:00-14:00
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-17:00
Другие дерматологічні клиники в Києві
«Медсейв +» - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту. ще
MEDICAL PLAZA - багатопрофільний медичний і діагностичний центр зі штатом 200 співробітників, серед яких лікарі більше 40 спеціальностей, 3 доктора медичних наук, 15 кандидатів медичних наук, 42 лікаря вищої категорії ще
пр. Володимира Івасюка, 4 корпус 5 . На карті
Оболонський , м.Мінська
Головний напрямок клініки CALM (Калм) – стоматологія, лазерна дерматоонкологія, трихологія. Ми використовуємо лазерні методики для видалення новоутворень, усунення дефектів шкіри та вікових змін. Безболісно, безпечно, швидко та ефективно проблеми зі шкірою вирішують у клініці CALM. А також представлено усі види ін'єкційних методик для покращення зовнішності, усунення зморшок та ліфтингу, видалення татуювань та татуажу, лазерна епіляція. ще
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22. ще
вул. Дніпровська набережна, 25Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
м. Київ, вул. Харківське шосе, 56, оф.2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни ще
"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, кардіології, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще
вул. Братиславська, 14 Б. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 30 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. ще
Doctor Home - це медичні послуги вдома та в клініці за доступними цінами! Основна спеціалізація - це надання первинної медичної допомоги вдома. До ваших послуг: педіатр, терапевт, медсестра, невропатолог, отоларинголог (ЛОР), хірург, ендокринолог, ортопед, дерматолог. Медичний центр постійно розширює перелік своїх фахівців, щоб Ви мали можливість отримати консультацію вдома/в клініці/ онлайн з будь-якого питання про своє здоров'я чи здоров'я Ваших близьких! ще