- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Пн: вихідний
- Пт: вихідний
- Пн-Вс: 7:30-21:00
Другие дерматологічні клиники в Києві
Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я. Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет ще
вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
KINDERKLINIK - ЄДИНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МЕРЕЖА КЛІНІК ДЛЯ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ У КИЄВІ 4 філіали у Києві: Виноградар, Печерська, Позняки, Голосієво Доказові лікарі для дітей та дорослих Власна лабораторія ще
вул. Кахи Бендукідзе, 2. На карті
Печерський , м.Звіринецька
Багатопрофільний медичний центр, який надає якісні та доступні медичні послуги первинного та вторинного рівня. Клініка обладнана сучасним японським обладнанням, що дозволяє якісно та швидко проводити складні діагностичні та оперативні втручання ще
вул. Микільсько-Слобідська, буд 8, офіс 2403. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
Медичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві! Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів. Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших. ще
вул. Загорівська, 1Г. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій ще
В клініці «Смартмед» проводиться комплексна діагностика і лікування всього організму методом частотного резонансу (функціональний скринінг), вегетативного тестування. Це найшвидший метод провести повне обстеження всього організму. ще
вул. Мостицька 9 . На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Почайна
Кабінет лікаря розміщений в нежитлових приміщеннях першого поверху житлового будинку в салоні краси. Салон, в якому розташований кабінет лікаря має окремій вхід з фасаду будівлі. Прийом відвідувачів проводиться, переважно, за попереднім записом. Очікування відвідувачів відбувається в комфортабельному холі з робочим місцем адміністратора, для зберігання верхнього одягу є гардероб. Лікувальний кабінет та допоміжні приміщення обладнані відповідними меблями та устаткуванням, все технологічне обладнання в робочому стані. ще
Сучасний медичний простір, де ви отримаєте повний спектр дерматологічних та трихологічних послуг (збір анамнезу, повний клінічний огляд,проведення додаткових обстежень - трихоскопії, лабораторної діагностики та розробки індивідуального плану лікування, проведення ін’єкційних процедур) ще
Берестейський проспект, 67 А. На карті
Святошинський , м.Нивки
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я ще
м. Київ, просп. Петра Григоренка, 22/20. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
Ми пропонуємо повний спектр косметологічних та дерматологічних послуг, включаючи лікування та діагностику у трихолога, подолога, дерматолога та дерматокосметолога. ✔ Усі косметологічні процедури проводяться лікарями, які пройшли велику кількість навчань та підвищення кваліфікації. ✔ Індивідуально підходимо до вирішення кожної проблеми, уважно ставимося до всіх пацієнтів. ✔ У роботі застосовуємо найновіше сертифіковане обладнання. ✔ Дотримуємося демократичної цінової політики, у нас регулярно діють вигідні акції пропозиції на популярні процедури. ще