Стоматологічні клініки в Києві в районі Дарницький (54)

Дивитись Стоматологів Києва
Вінір

Вінір

3відгуки
Паркінг
Стоматологічна клініка «Вінір» може похвалитися індивідуальним підходом лікарів до кожного пацієнта зі складанням плану лікування за попередньою діагностикою. Лікарі клініки прикладають дуже багато зусиль, щоб показати пацієнтам можливі варіанти їх майбутніх посмішок за допомогою комп'ютерного моделювання і попередніх тимчасових реставрацій.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний
пр. П. Григоренка, 16на карті
Стоматологічна клініка Дмитро Вишняк
2відгуки
add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
У стоматологічній клініці Дмитра Вишняка надають послуги терапевтичного напрямку, імплантології, ортопедії та художньої реставрації зубів. Проводяться хірургічні стоматологічні втручання будь-якої складності на щелепно-лицевій ділянці, ендодонтичне лікування кореневих каналів і лікування ясен. Прийом веде хірург-імплантолог, ортопед, терапевт вищої категорії.
access_time_filled пн - пт : 11:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. А. Ахматової, буд.35, приміщення №9на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Стоматологічна клініка Real Dent («Реал Дент»)
2відгуки
add_box Стоматологія ... ще
«Реал Дент» - стоматологічна клініка для дітей та дорослих, в якій ведуть прийом досвідчені стоматологи. Тут можна виконати гігієнічну чистку зубів, пройти процедуру відбілювання, вилікувати карієс на будь-якій стадії і його ускладнення, позбутися від зубного болю і вирівняти прикус за допомогою брекетів, ортондонтичної капи або пластинки. Також в клініці проводять естетичне відновлення та протезування зубів за допомогою вінірів, металокерамічних і цирконієвих коронок
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. Возз'єднання, 30на карті
Дарницький м.Лівобережна
Градія, стоматологічна клініка

Градія, стоматологічна клініка

add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка «Градія» - свого роду зразок стоматології, де якість і рівень послуг, що надаються поєднуються з лояльною ціновою політикою. Ось уже 10 років фахівці клініки дарують своїм пацієнтам здорові, красиві і сяючі посмішки. У клініці надаються послуги лікування зубів, відновлення, протезування та естетичного вдосконалення.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Петра Григоренка, 28на карті
Медал плюс

Медал плюс

Медичний центр
1відгук
add_box Акушерство Гінекологія Репродуктологія Стоматологія УЗ-діагностика Урологія
Паркінг Wi-Fi зона
Багатопрофільна клініка для всієї сім'ї «Медал плюс» надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження та інші послуги. У її стінах проводиться лікування захворювань жіночої та чоловічої сечостатевої системи, захворювань серця, ультразвукова діагностика, а також повний спектр стоматологічних послуг
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Декабристів, 6, офіс 163на карті
Дарницький м.Харківська
Стоматологія «Dentalika»

Стоматологія «Dentalika»

add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка пропонує високоякісні послуги в напрямках лікування, реставрації, протезування та профілактики захворювань зубів. Кваліфіковані фахівці клініки нададуть всю необхідну допомогу вашим зубам, починаючи від процедури відбілювання емалі і закінчуючи знімним або незнімним протезуванням. Для всіх стоматологічних робіт в клініці «Dentalika» використовується тільки нове обладнання та сучасні стоматологічні матеріали. Якість і професіоналізм майстрів клініки подарують кожному пацієнту неймовірну і сяючу посмішку.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Тростянецька, 5на карті
Дарницький м.Харківська
Дарлін

Дарлін

add_box Ортодонтія Ортопедія Стоматологія ... ще
«Дарлін» - це стабільна і успішна клініка, яка надає медичні послуги в галузі стоматології. Лікарі клініки проводять повний спектр послуг, серед яких професійна консультація, діагностика, комплексне лікування і протезування зубів.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка «Дарлін» надає повний комплекс стоматологічних послуг, кваліфіковані лікарі працюють з сучасним обладнанням, використовують тільки високоякісні матеріали і прогресивні технології лікування.
access_time_filled пн - чт : 8:30 - 21:00 access_time_filled пт : 8:30 - 21:30 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Мішуги, 10, оф. 102на карті
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Попудренко, 18, оф. 2на карті
Дарницький м.Дарниця
add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
пр-т Маяковського, 43/2 (ТЦ Фестивальний)на карті
Деснянський м.Лісова
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр «Школа Здоров’я»
add_box Гастроентерологія Стоматологія ... ще
Медичний центр «Школа здоров'я» надає стоматологічні послуги для всієї родини за такими напрямками: гігієна зубів, естетична стоматологія, відбілювання зубів, терапія, пародонтологія. Також при клініці працює дитяча розвиваюча школа, проходять лекції для батьків на тему здорового способу життя і заняття з дихальної гімнастики
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Дніпровська набережна, 14 «Б», оф.104на карті
Дарницький м.Осокорки
Моя Клініка

Моя Клініка

Медичний центр
2276відгуків
add_box Акушерство Андрологія Венерологія Вертебрологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
«Моя Клініка» - це сучасний багатопрофільний лікувально-діагностичний центр. Серед медичних установ в сфері приватної медицини м. Києва, центр є поліклінічним комплексом, який надає медичну допомогу в наступних напрямках: акушерство, венерологія, гінекологія, дерматологія, урологія, отоларингологія, кардіологія, терапія, гастроентерологія, ендокринологія, дієтологія, стоматологія та ін.
add_box Акушерство Венерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
«Моя Клініка на Осокорках» - сучасний широкопрофільний лікувально-діагностичний центр, який спеціалізується на наданні поліклінічних послуг за напрямками: акушерство, венерологія, дерматологія, гінекологія, урологія, отоларингологія та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Княжий Затон, 21на карті
Дарницький м.Осокорки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Акушерство Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
ПоліКлініка на Привокзальній (Моя клініка) - це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, пацієнти якого можуть отримати спеціалізовану поліклінічну допомогу за багатьма напрямками, серед яких урологія, гінекологія, педіатрія, дерматологія, терапія, хірургія та ін.
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Привокзальна, 14на карті
Дарницький
add_box Гінекологія Педіатрія Пластична хірургія Проктологія Хірургія ... ще
«Моя клініка» - медичний центр для всієї родини, в якому ведуть прийом кваліфіковані лікарі різних спеціальностей - гінекологи, педіатри, хірурги та ін. Разом з рекомендаціями профільних фахівців тут можна отримати термінову гінекологічну допомогу, пройти комплексне обстеження організму. У клініці працює хірургічне відділення, де проводяться амбулаторні операції та ендоскопічні втручання
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Героїв Сталінграда, 20на карті
Оболонський м.Мінська
Клініка Доброго Стоматолога

Клініка Доброго Стоматолога

90відгуків
add_box Ортодонтія Ортопедична стоматологія Пародонтологія Стоматологія Хірургічна стоматологія ... ще
«Клініка Доброго Стоматолога» була відкрита в 2010 році. В основу її повсякденної діяльності лягло ретельне вивчення передового досвіду кращих стоматологій Києва. Витоки назви клініки дуже прості, тут вважають, що саме доброта до кожного пацієнта сприяє його якнайшвидшому одужанню. А в сукупності з професіоналізмом і відповідальністю лікарів в клініці кожен отримає і якісний результат лікування, і теплу атмосферу
add_box Стоматологія Ортодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Пародонтологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка Доброго Стоматолога» — багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві на Позняках. Ми пропонуємо повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень для дітей та дорослих, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів та елайнерів. Ми — надійний помічник в профілактиці, відновленні та збереженні здоров’я Ваших зубів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Здолбунівська, 9Бна карті
Дарницький м.Осокорки м.Позняки
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Соломії Крушельницької, 7на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
chevron_left 4
Показати ще 10 Клінікиautorenew
5 6 chevron_right