Масажні клініки в Києві (146)

Дивитись Масажистів Києва
За кількістю відгуків
За назвою
Медичний центр КіндерКлінік
334відгуки
KINDERKLINIK - ЕДИНАЯ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННАЯ СЕТЬ КЛИНИК ДЛЯ ДЕТЕЙ И РОДИТЕЛЕЙ В КИЕВЕ 4 филиала в Киеве: Виноградарь, Печерская, Позняки, Голосеево Доказательные врачи для детей и взрослых Собственная лаборатория
add_box Алергологія Гастроентерологія Неврологія Ортопедія Офтальмологія Педіатрія ... ще
KINDERKLINIK - ЄДИНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МЕРЕЖА КЛІНІК ДЛЯ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ У КИЄВІ 4 філіали у Києві: Виноградар, Печерська, Позняки, Голосієво Доказові лікарі для дітей та дорослих Власна лабораторія
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Олександра Мишуги, 2на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Алергологія Гінекологія Дерматологія Імунологія Логопедія Неврологія ... ще
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Деміївська, 16на карті
Голосіївський
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Імунологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Вишгородська, 45/2на карті
Подільський м.Почайна
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Косметологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled вт - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Кахи Бендукідзе, 2на карті
Печерський м.Звіринецька
МайДок

МайДок

Клініка
120відгуків
Багатопрофільний медичний центр MyDoc для дорослих та дітей надає послуги кваліфікованих вузьких спеціалістів, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження та лікування
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. О. Мішуги, 3вна карті
Дарницький м.Позняки
Меднайс, медична клініка
99відгуків
«Меднайс» - приватна медична клініка нового покоління, гармонійно поєднала в собі професіоналізм, якість і комфорт. Тільки в клініці "Меднайс" ви зможете пройти унікальні авторські програми, розроблені і запатентовані нашими лікарями для підтримки і зміцнення вашого здоров'я.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Правди, 19ана карті
Подільський м.Сирець
Кіндер Лаб

Кіндер Лаб

Медичний центр
89відгуків
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Kinder Lab (Киндер лаб) – одна из немногих в Киеве широкопрофильных медицинских клиник для детей. В медицинском центре Kinder Lab работают заботливые и внимательные педиатры, а также детские узкопрофильные врачи, готовые всегда помочь вашему ребенку в решении разнообразных, острых и хронических, проблем со здоровьем и вернуть вам спокойствие.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Княжий Затон, 9на карті
Дарницький м.Осокорки м.Позняки
Люменіс, центр лазерної епіляції
69відгуків
Центр «Люменис» специализируется на услугах лазерной эпиляции различных частей тела – рук, лица, ног, зоны бикини, спины, живота. Также специалисты центра предоставляют услуги по косметологии лица, тела.
ул. Мельникова, 51бна карті
КПІ м.Шулявська м.Політехнічний інститут
ул. Ивана Мазепы, 3на карті
Печерськ м.Арсенальна
add_box Косметологія ... ще
«Люменис на Позняках» входит в сеть центров лазерной эпиляции и косметологии. В «Люменисе на Познаках» клиенты могут получить качественные услуги по эпиляции любых зон, а также широкий ряд услуг по косметологии – моделирование бровей, безоперационная подтяжка, чистка лица. Ультразвуковой фонофорез и пр.
ул. Гришка, 4-ана карті
Дарницький
Центр здорового життя
55відгуків
Паркінг Оплата карткою
В центре работают квалифицированные специалисты классической медицины: уролог, гинеколог, ЛОР-врач, терапевт, невролог, кардиолог, терапевт, проктолог, а также остеопат, вертебролог, гомеопат. Центр предоставляет спектр оздоровительных услуг по галлотерапии, прессотерапии, массажам
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Предславинська, 29на карті
Печерський м.Палац Україна
ГруальМед, медичний центр
53відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, кардіології, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Братиславська, 14 Бна карті
Деснянський м.Чернігівська м.Лісова
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Редлайн клініка краси та здоров'я
«Redline» являє собою сучасний центр краси та здоров'я, який надає послуги в сфері косметології (контурна пластика, чистка обличчя, ін'єкційні методики, лазерна епіляція, мезотерапія, лікування захворювань шкіри), масажу (LPG, хіромасаж, що моделює масаж обличчя), бальнеології (гідромасаж, перлова ванна), манікюру та педикюру.
add_box Дерматологія Косметологія Масаж Подологія ... ще
«Redline» являє собою сучасний центр краси та здоров'я, який надає послуги в сфері косметології (контурна пластика, чистка обличчя, ін'єкційні методики, лазерна епіляція, мезотерапія, лікування захворювань шкіри), масажу (LPG, хіромассаж, моделючий масаж обличчя), бальнеології ( гідромасаж, перлова ванна), манікюру та педикюру.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Єфремова, 23на карті
Святошинський м.Академмістечко
add_box Дерматологія Косметологія Масаж ... ще
«Redline» являє собою сучасний центр краси та здоров'я, який надає послуги в сфері косметології (контурна пластика, чистка обличчя, ін'єкційні методики, лазерна епіляція, мезотерапія, лікування захворювань шкіри), масажу (LPG, хіромассаж, моделюючий масаж обличчя), бальнеології ( гідромасаж, перлова ванна), манікюру та педикюру.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Механізаторів, 2на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Валерія

Валерія

Клініка
38відгуків
Медицинская клиника «Валерия» имеет лицензию МОЗ Украины и на протяжении 13 лет ведет свою деятельность на рынке медицинских услуг страны. За время своей деятельности она обрела достойное место среди остальных клиник Киева.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Імунологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Старокиївська, 9на карті
Подільський м.Політехнічний інститут
add_box Стаціонар ... ще
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
ул. Выборгская, 70ана карті
Солом'янка м.Шулявська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр  «MSU CLINIC»
32відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«MSU CLINIC» – медичний центр, що спеціалізується на профілактиці, відновленні та реабілітації, діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань. У штаті центру MSU CLINIC – висококваліфіковані спеціалісти та обладнання експертного класу. Команда фахівців докладає всіх зусиль, щоб допомогти тим, хто звернувся за допомогою, повернути фізичне здоров'я до повноцінного життя.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Генерала Шаповала 2, ЖК «Смарагдовий»на карті
Солом'янський м.Вокзальна