Косметологічні клініки в Києві (198)

Дивитись Косметологів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
MARAFET Beauty Club & School, студія косметології і перманентного макіяжу
Косметологічний салон MARAFET - це команда кваліфікованих косметологів та майстрів, які надаю великий спектр косметологічних послуг. У салоні майстри застосовують новітні технології, індивідуальний підхід надаючи високу якість послуг. Професійні косметологи складають індивідуальні програми лікування та догляду за обличчям використовуючи в роботі сучасні засоби, методики, програми та процедури.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 22:00 access_time_filled нд : вихідний
вулиця Казимира Малевича, 86на карті
Печерський м.Либідська
Студія професійного масажу

Студія професійного масажу

Оздоровчий і реабілітаційний комплекс
Студія професійного масажу надає послуги масажу самих різних напрямків і видів. Висококваліфіковані масажисти знаходять особливий підхід навіть до найвибагливіших клієнтів. У студії допомагають впорається з проблемами роботи ортопедичної, судинної, нервової систем.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Велика Житомирська, 30 Ана карті

access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Велика Васильківська 72, 1 поверх, бутик 1.28на карті
Печерський м.Олімпійська
Приватний кабінет дерматолога
Высококвалифицированная дерматология, оснащена современным оборудованием для проведения диагностики и лечения заболеваний кожи, волос и ногтей!
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Братиславская, 14-Бна карті
Дарницький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Студія краси «Лінія каре»
Студія краси «Лінія каре» надає стандартний комплекс салонних послуг: догляд за волоссям, візаж, макіяж, косметологію, манікюр і педикюр. Косметологія - одне з базових напрямків, тому вибір процедур тут досить великий. Салон заснований в 2009 році і апаратна база закладу постійно оновлюється. Майстри, яких в «Лінії каре» більше 10 чоловік, вже встигли виробити авторські підходи.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Сікорського, 1 (ЖК Зелений острів)на карті
Святошинський м.Берестейська
Косметологічний кабінет Sendeli
add_box Косметологія ... ще
Sendeli надає послуги висококваліфікованих косметологів. У роботі використовуються новітні технології та сертифіковані препарати, завдяки чому досягаються високі результати в збереженні краси і молодості
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
ул. Є. Коновальця, 36-Дна карті
Печерський м.Печерська
Кіндермед

Кіндермед

Медичний центр
«Кіндермед» - багатопрофільна клініка, в якій надають амбулаторну медичну допомогу дітям і дорослим. У медичному центрі консультують кваліфіковані лікарі, тут можна пройти УЗД, ЕКГ, моніторинг за Холтером, спірографію і лабораторну діагностику. При необхідності пацієнти можуть викликати лікаря додому
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кудряшова, 20Ана карті
Солом'янський м.Вокзальна
Стоматологічна клініка SUPREME

Стоматологічна клініка SUPREME

Стоматологична клініка
Стоматологічна клініка SUPREME в Києві надає стоматологічні послуги всіх спеціальностей - гігієністів, ортопедів, хірургів, ортодонтів, імплантологів і косметологів. Клініка SUPREME пропонує послуги стоматологів вищої категорії, а також забезпечить лікування зубів за низькими цінами
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Волинська, 10на карті
Солом'янський м.Шулявська м.Вокзальна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Косметологічний кабінет в салоні «Ideality»
add_box Косметологія ... ще
Кабінет пропонує широкий спектр послуг з лікування шкіри та догляду за нею. Приймає лікар-косметолог, нутриціолог з досвідом роботи більше 3 років. Тут вам допоможуть позбутися від проблем зі шкірою, підберуть індивідуальний домашній догляд за шкірою обличчя і тіла, складуть індивідуальну програму харчування та ін.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
вул. Ващенка, 5на карті
Дарницький м.Осокорки
Приватний кабінет косметолога і естетист Дворянин Алли Анатоліївни
add_box Косметологія ... ще
Приватний кабінет косметолога і естетист Дворянин Алли Анатоліївни надає можливість отримати кваліфіковану медичну допомогу. У ПК використовують тільки інноваційні методики лікування. Проводиться лікування таких захворювань і патологій, як: акне, постакне, пігментація, гіпергідроз
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Мечникова, 2, БЦ Парусна карті
Печерський м.Палац Спорту м.Кловська