Наркологічні клініки в Харкові (16)

Дивитись Наркологів Харкова
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет лікаря Андрух П.Г.
4.8
5відгуків
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Приватний кабінет психотерапії і наркології. Павло Андрух допомагає позбутися від найпоширеніших залежностей та інших психологічних проблем. Проводяться консультації і психотерапія, переважно індивідуальна.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 13:00
вул. 23 серпня, 40на карті
Шевченківський м.23 серпня
Медичний центр БЛАГО

Медичний центр БЛАГО

4.7
1відгук
add_box Наркологія ... ще
Медичний центр «Благо» створений для допомоги в подоланні наркотичної, алкогольної залежностей і поліпшення стану організму. Наркоманія або алкогольна залежність — це захворювання, яке лікується, і стратегія МЦ Благо — не разова допомога пацієнту, а комплексні підходи, що ведуть до довготривалих результатів. Задоволеність пацієнта результатом лікування, довгий і стабільний ефект головний критерій роботи.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
проспект Московський, 47на карті
Салтівський м.Площа Конституції м.Левада м.Захисників України
Наркологічний центр підвищеної дисципліни Ренесанс
add_box Наркологія ... ще
Наркологічний центр підвищеної дисципліни «Ренессанс» спеціалізується на ефективному лікуванні алкогольної, наркотичної та ігрової залежностей. Реабілітаційний процес проходить під присмотром кваліфікованих спеціалістів центра, в комфортному 3-х поверховому домені на окраїні м. Харькова в тихій і спокійній місцевості. У процесі реабілітації проводиться фундаментальна психологічна робота з пацієнтами, фізичне та духовне оздоровлення, групові заняття та тренінги. Результатом роботи спеціалістів центра є вироблення від належної залежності та повернення людини до нормального життя.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Холодногірська (Єлізарова), 58на карті
Холодногірський м.Холодна гора
Позитив (Positive)

Позитив (Positive)

add_box Наркологія ... ще
Лікувально-реабілітаційний центр Позитив (Positive) надає послуги висококваліфікованих фахівців в таких напрямках, як лікування алкоголізму і наркоманії. В її стінах мають шанс отримати допомогу люди, що потрапили під вплив алкоголю і наркотиків, які самі не можуть вирішити проблеми, пов'язані з даними залежностями. Спочатку роботи фахівці проводять діагностику хвороби, після чого виявляють коріння залежності для подальшого відновлення фізичного стану пацієнта. Для цього призначається курс психокорекції та реабілітації, кінцевий результат якого - ресоціалізація і самостійне життя в соціумі без звичок, які згубно впливають на здоров'я.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 18:00
вул. Петра Свинаренка, 9на карті
Шевченківський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет нарколога Ананьєва В.І.
add_box Наркологія ... ще
Приватний кабінет нарколога Ананьєва В.І. надає послуги висококваліфікованого лікаря нарколога, психотерапевта, рефлексотерапевта, який допомагає пацієнтам позбутися залежностей - алкогольної, нікотинової, а також ігроманії (лудоманії). Його робота заснована на державних стандартах лікування з використанням авторських методик, класичних методів і нових розробок НДІ неврології і психіатрії.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
в ул. Дарвіна, 9на карті
Шевченківський м.Архітектора Бекетова
СВОБОДА у Харкові

СВОБОДА у Харкові

add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів наркологів. Суворо анонімно
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Данилевського, 21на карті