Хірургічні клініки в Дніпрі (33)

Дивитись Хірургів Дніпра
За назвою
Генезіс-Дніпро

Генезіс-Дніпро

34відгуки
add_box Акушерство Андрологія Гінекологія Онкологія Пластична хірургія Проктологія ... ще
Багатопрофільна клініка для всієї родини. У клініці: власна клініко-діагностична лабораторія, кілька операційних, кабінет УЗД, цілодобовий стаціонар, пологовий будинок, одномісні палати, лікарі всіх спеціальностей. Хірургія в клініці: щелепно-лицьова, загальна, пластична
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 17:00
вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)на карті
«Amel Smart»

«Amel Smart»

Стоматологична клініка
13відгуків
add_box Оториноларингологія Педіатрія Стоматологія Хірургія Реабілітологія Ортодонтія
Нова сучасна стоматологічна клініка «Amel Smart» відкриває доступ до передового цифрового стоматологічного обладнання і найкращих медичних технологій мешканцям Дніпра
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
бул. Слави, 2-Бна карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр «Педіатр 24»
4відгуки
add_box Інфектологія Вакцинація Гастроентерологія Кардіологія Неврологія Неонатологія ... ще
Медицинский центр «Педиатр 24» — это высокопрофессиональная команда специалистов, которая предоставляет медицинские услуги в рамках доказательной медицины. В «Педиатр 24» каждый родитель может быть уверенным в качестве услуг для своего ребенка. В центре можно получить консультации педиатра, невролога, ортопеда, гастроэнтеролога, кардиолога, инфекциониста и отоларинголога
add_box Гастроентерологія Інфектологія Кардіологія Неврологія Неонатологія Ортопедія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Юрия Кондратюка, 26на карті
Новокодацький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Інфектологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Педіатрія
В клинике работают высококвалифицированные специалисты Здесь не будут назначать детям антибиотики на третий день лихорадки, не будут использовать гомеопатию и иммуномодуляторы в лечении ОРВИ, проверять грудное молоко «на стерильность» и другие околомедицинские методы лечения детей. Этот медицинский центр создан с большой любовью к детям для профессионального поддержания молодых родителей в помощи по лечению детей и уходом за ними.
ул. Владимира Антоновича, 6на карті
add_box Оториноларингологія Педіатрія Хірургія Вакцинація ... ще
Не будьте безразличными к здоровью своего малыша - обращайтесь к проверенным специалистам. В этом филиале специализация в нескольких направлениях: педиатрия, отоларингология, хирургия и вакцинация. Каждый кто хочет попасть к высококвалифицированным специалистам, то могут обратиться «Педиатр 24» на проспекте Героев.. Именно в этой клинике доктора заботятся о здоровье вашего малыша.
проспект Героев, 12на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Інфектологія Неврологія Ортопедія Педіатрія Вакцинація
«Педиатр 24» предоставляет услуги различных медицинских направлений для детей. В центре работает профессиональная команда врачей с большим опытом работы, которая умеет находить подход к каждому своему пациенту. Комфортные условия, высококачественные услуги, доступные цены — преимущества медицинского центра «Педиатр 24»
просп. Слобожанский, 44на карті
Family&Dental Medical Clinic

Family&Dental Medical Clinic

4відгуки
add_box Гінекологія Косметологія Мамологія Масаж Неврологія Оториноларингологія ... ще
Багатопрофільний медичний центр Фемілі Медікал Клінік (Family medical clinic) - сучасний медичний заклад, що здійснює консультативний і діагностичний прийом дорослих і дітей, а також надає пацієнтам широкий спектр лікувально-діагностичних послуг за різними напрямками в медицині
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
ЖК «PANORAMA», вул. Сімферопольска, 2мна карті
Медичний центр Консоль Медікал
1відгук
add_box Кардіологія Неврологія Онкологія Педіатрія Терапія Хірургія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Консоль Медікал - приватний заклад який організовано професійними лікарями з досвідом практичної медицини. Діяльність ґрунтується на формуванні довірених відносин між пацієнтом та лікарем, колегіальності, своєчасності та комплексності, сучасних методів діагностики та лікування.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Херсонська 10 а, каб. 412 (4 поверх)на карті
Поліклініка Святого Антипи
1054відгуки
add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дієтологія ... ще
Оплата карткою
МЦАО «Поліклініка Святого Антипа» – багатопрофільний медичний центр амбулаторного обслуговування пацієнтів дитячого та дорослого віку, двері якого вперше відкрилися в жовтні 2012 р. поліклініці Святого Антипа практикують доктори та кандидати медичних наук, а також досвідчені лікарі-клініцисти вищої і першої категорії всіх напрямків. Обсяг діагностичних послуг необмежений: від лабораторних до рентгенівських досліджень, гастроскопії, УЗД серця та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 17:00
вул. Вороніжська, 2 ана карті
JMC

JMC

962відгуки
add_box Імунологія Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гематологія ... ще
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка у Дніпрі. Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні взаємини із пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня проводиться десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, проявляється турбота, де вона така необхідна. Клініка завжди приходить на допомогу.
960відгуків
add_box Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія ... ще
access_time_filled пн - чт : 8:00 - 20:00 access_time_filled пт : 8:00 - 16:30 access_time_filled нд : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний
вул. Шолом-Алейхема 4/26на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка в Дніпрі, яка включає напрямки реабілітації та стаціонару. Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні стосунки з пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня клініка проводить десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, піклується, де так необхідно і завжди приходить на допомогу.
вул. Генерала Захарченко 10 на карті
МедінЮей клініка і лабораторія
add_box Гінекологія Дерматологія Мануальна терапія Ортопедія Оториноларингологія Стоматологія ... ще
Генератор в клініці Дитяча кімната
Многопрофильная клиника «MedinUa clinic&lab» специализируется на инновационных и миниинвазивных технологиях в хирургии, ортопедии и травматологии и реабилитологии. В клинике проводят артроскопические и лапароскопические оперативные вмешательства, эндопротезирование суставов бедра и колена, хирургическое лечение проблем с позвоночником, весь спектр операций сосудистой хирургии, терапию боевых синдромов, а также высокоэффективную реабилитацию.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
ул. Симферопольская, 2-кна карті
Нагорний (Соборний)
Поліклініка на Клочко-6
163відгуки
add_box Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Педіатрія Ревматологія Стоматологія ... ще
Консультації досвідчених лікарів-клініцистів всіх спеціалізацій, точна інструментальна діагностика, весь спектр амбулаторного лікування - це далеко не повний перелік того, що може запропонувати своїм пацієнтам «Поліклініка на Клочко-6».
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Байкальська, 82на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. Мечнікова
add_box Нейрохірургія Хірургія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Wi-Fi зона
Днепропетровская клиническая больница имени Мечникова - многопрофильный медицинский центр, специалисты которого успешно лечат даже такие сложные заболевания, как опухоли головного мозга (в том числе глубинной локации), болевые синдромы, гидроцефалия, последствия травм черепа, мозга, периферической и центральной нервной системы
access_time_filled пн - пт : Цілодобово access_time_filled сб - нд : 10:00 - 20:00
ул. Соборная, 14на карті
chevron_left 3 4
Показати ще 3 Клінікиautorenew