Київ
PRO HEALTH clinic

Відгуки про клініку PRO HEALTH clinic

Клініка
153відгуки
add_box Гематологія Гінекологія Неврологія Оториноларингологія Ревматологія Стоматологія ... ще
Оплата карткою
PRO HEALTH clinic — це медичний заклад, у якому надають послуги за такими напрямками, як: отоларингологія, судинна хірургія, флебологія, ревматологія, хірургія та стоматологія. У клініці працюють кваліфіковані лікарі, які застосовують у своїй роботі сучасні та дієві методики лікування. Для досліджень використовують сертифіковане обладнання. Прийом на 9 поверсі. Доступ до сходів по Сб не можливий!!!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121на карті
Святошинський м.Академмістечко м.Житомирська м.Святошин м.Нивки
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
41 відгук
Олена 25 Жовтень 2024
Все було на вищому рівні. Приїду ще.
Ганна 16 Жовтень 2024
Була записана на 14:40, а потрапила до лікаря в 15:30
Ольга 13 Серпень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Антон 01 Серпень 2024
Зауважень не має, персонал люб'язний.
Мія 22 Червень 2024
В клініці комфортно, працює кондиціонер, що дуже доречно у спекотний час, привітний персонал. Є дитячий куточок, де можна зачекати свого часу. Візитом залишились задоволеними.
Людмила 20 Червень 2024
Клініка дуже привітна, мені все сподобалося
Вікторія 03 Червень 2024
Мені не дуже подобається, що приватна клініка розташовується у приміщенні державної поліклініки.
Світлана 23 Травень 2024
Персонал клініки привітний
Євангеліна 23 Квітень 2024
Клініка сподобалася, гарні враження
Юлія 15 Квітень 2024
В клініці все добре, на ресепшен персонал привітно зустрів, провели до лікаря, все дуже уважно
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right