Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який дає найточнішу інформацію про стан здоров’я та дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі. Відсутність регулярних проф.оглядів призводить до того, що у 70% пацієнтів рак простати діагностують вже на 3-й та 4-й стадії. Але існує й безліч інших захворювань простати, які перший час можуть протікати й безсимптомно (кіста, простатит, аденома простати та інші), але саме своєчасна діагностика здатна допомогти прискорити одужання та запобігти виникненню ускладнень та негативних наслідків для організму.
Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який має проводитись регулярно*, адже дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі. Надлишкова вага - це хронічне захворювання, що характеризується підвищенним рівнем жирових відкладень і призводить до метаболічних, соматичних та нейрорегуляторних проблем. Якщо ви маєте зайву вагу - невідкладайте візит до лікаря і пройдіть повне обстеження організму.
Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який має проводитись регулярно*, адже дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі. Вірусні гепатити В і С надзвичайно небезпечні. Близько 80% випадків цирозу зумовлено саме цими типами вірусних гепатитів. Вчасне діагностування вірусних гепатитів є дуже важливим, оскільки завдяки розпочатому лікуванню можна запобігати розвиткові захворювання та серйозних уражень печінки.
Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який має проводитись регулярно*, адже дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі. Якщо у вас з'явилась спрага, загальна слабкість без особливої причини, збільшення ваги, сухість шкіри, хронічна втома, погане загоєння ран - це першопричини негайного звернення до лікаря.
Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який має проводитись регулярно*, адже дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі. Якщо Ви відчуваєте задишку, болі в ділянці серця, часте серцебиття, підвищення тиску, або якщо вам виповнилось 45 років - рекомендуємо обов’язково перевірити своє серце.
Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який має проводитись регулярно адже дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі. Особлива увага до здоров’я щитоподібної залози пов’язана з наслідками вибуху на Чорнобильській АЕС в 1986 році. Якщо ви відчуваєте часте серцебиття, маєте підвищену пітливість, втомленість, сонливість - обов'язково зверніться до лікаря, аби пройти комплексне обстеження.