Мілнер Медікал, багатопрофільний клініко-діагностичний центр

Відгуки про клініку Мілнер Медікал, багатопрофільний клініко-діагностичний центр

Медичний центр
674відгуки
add_box Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Оплата карткою
У медичному центрі «Milner-Medical» надають послуги з терапевтичного, гінекологічного, педіатричного, косметологічному, урологічному, дерматологічного та гепатологічних напрямкавів. Також в «Milner-Medical» пацієнти мають можливість пройти високоточну діагностику організму (УЗ-дослідження, функціональну діагностику). У «Milner-Medical» з метою видалення новоутворень шкіри використовують власну методику - хіміодеструкцію.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Григорія Сковороди, 28-Б (Пушкінська)на карті
Шевченківський м.Історичний музей
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
101 відгук
Артем 23 Червень 2020
Клиника тоже понравилась - чистенько, уютненько, доброжелательный и внимательный персонал.
Вита 12 Червень 2020
Приємні уважні, доступно усе пояснюють.
Наталья 29 Травень 2020
Клиника милая, приветливые девочки на рецепции.
Михаил 26 Травень 2020
Ждал 30 минут. В клинике комфортно.
Анастасия 22 Травень 2020
Клиника чистая. Все было комфортно.
Майя 31 Березень 2020
Вежливый персонал.Все профессионал.
Анна 14 Березень 2020
В клинике все нормально. Но я переживаю за свое здоровье и считаю, что тот врач, который выписал такие сложные лекарства (антибиотики), должен нести за это ответственность, на тот случай, если со мной что-то случится. Поэтому я попросила в клинике дать мне чек. Мне в клинике выдали чек, который я сама могла напечатать. В клинике мне еще выдали акт выполненных работ, в виде напечатанного текста на листике без печати. С моей стороны это были меры предосторожности по своему здоровью.
Александр 05 Березень 2020
В клинике очень комфортно.
Александр 02 Березень 2020
Очень вежливый персонал.
Наталья 01 Лютий 2020
Всё вовремя, вежливо, аккуратно.