Альона Олегівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань урологічного профілю. Проводить інстиляції сечового міхура, масаж передміхурової залози, встановлення та заміна уретрального катетера, вправлення парафімозу, цистоскопію, нефростомію, операції на чоловічих статевих органах, лазерну КЛТ (контактна літотрипсія), ендоскопічні втручання на органах сечовидільної системи.
Дмитро Михайлович діагностує і лікує захворювання сечостатевої сфери. Є практикуючим хірургом урологічного профілю. Володіє спектром малоінвазивних ендоскопічних оперативних втручань в урології дроблення каменів нирок, сечоводів, сечового міхура, ТУР. Проводить операції з приводу гідроцеле, варикоцеле, фімоз кісти та ін.
Віктор Михайлович є кваліфікованим урологом з багаторічним досвідом клінічної практики, фахівцем з дистанційної та контактної літотрипсії, сертифікованим фахівцем з ультразвукової діагностики та ендоурологічної хірургії.
Лікар проводить діагностику, обстеження, лікування захворювань чоловічої статевої системи. Спеціаліст займається лікуванням хвороб: що передаються статевим шляхом, гострі, хронічні захворювання сечовидільної системи, захворювання сечового міхура, чоловіче безпліддя і т.д.