Володимир Дмитрович – лікар вищої категорії, що спеціалізується на дитячій неврології. Виконує весь спектр поліклінічних, діагностичних та лікувальних маніпуляцій. Лікує такі захворювання, як епілеплепсія.
напади судом під час сну або вдень, а також при високій температурі, головний біль, запаморочення, швидку стомлюваність
тики, гіпер-або гіпотонус верхніх та нижніх кінцівок, затримка мовного, рухового або розумового розвитку дитини та ін.
Лікар-педіатр, неонатолог. Проводить комплексний огляд дітей різного віку, діагностику та лікування станів на основі принципів доказової медицини. Консультує з приводу прикорму, догляду за дитиною, щодо аспектів грудного вигодовування. Спеціалізується на отоскопії, білірубінометрії.
У роботі застосовують сучасні методи діагностики та лікування психосоматичних розладів – методи зняття напруги та релаксації, індивідуальне консультування, сімейне консультування, за необхідності – призначення лікарських засобів. Застосування психологічних методів у комплексі лікування захворювань травної системи, розладів харчової поведінки дозволить значно покращити ефект лікування, відновити гармонію душі та тіла
Консультую як дорослих, так і дітей. Переможемо Ваш недуг, тільки працюючи в команді та з посмішкою! Незважаючи на постійну участь у професійних конференціях, участь в Асоціації Оториноларингологів України, основним своїм досягненням вважаю кожного, кому дійсно зміг допомогти. Адже здоров’я пацієнтів – формує здоров’я нації. Постійне удосконалення та індивідуальний підхід – мої основні орієнтири. Буду радий бачити Вас у себе на прийомі.
Максим Васильович лікар гінеколог-онколог. До компетенції лікаря входить ведення стационарних пацієнтів та амбулаторний прийом, діагностика, гінекологічний огляд, забір аналізів, проведення оперативних втручань лапаротоміческім і лапароскопічним доступом, малоінвазивні процедури, гістероскопія, конізація шийки матки, пластична хірургія.