Неврологія — улюблена справа життя Ігоря Станіславовича. Тому щоденне вдосконалення знань та практичних навичок звична справа для нашого лікаря. Усе це задля якісної діагностики та доказового лікування для кожного пацієнта. Адже здоров’я нервової системи — запорука стабільного майбутнього. Ігор Станіславович охоче відповідає на усі запитання пацієнтів під час консультації, з приводу лікування, перебігу хвороби, профілактики, можливих побічних реакцій та подальшої реабілітації. Адже кожен має право розуміти свій стан та знати, як цьому зарадити. Метою кожної консультації — є побудова довірливих стосунків між лікарем та пацієнтом.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікарка продовжує навчатися, відвідувати конференції та вебінари, а в своїй практиці використовує лише доказові методи лікування та індивідуальний підхід. Її прагнення – надати високоякісну медичну допомогу пацієнтам з неврологічними розладами шляхом застосування сучасних методів діагностики та лікування
а також постійного професійного вдосконалення для покращення якості життя пацієнтів.
Лікар має понад 7 років досвіду у ведені пацієнтів з тяжкими дерматологічними діагнозами. Не боїться тяжких викликів в діагностиці, прагне всіма силами розгадати загадки незрозумілих хвороб. Лікар обожнює вчитись , тому постійно вдосконалює свої навички та знання. Лише за доказову та розумну медицину. Буде рада допомогти з захворюваннями шкіри як у дорослих так і у дітей.
Чому я працюю лікарем?
Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Чому я працюю лікарем?
Моя професія є моїм покликанням допомагати людям один із важливих принципів у ній.
Тому образ лікаря в уяві багатьох людей пов’язаний із надією й захистом. Кажуть, що лікар – це посередник між людиною і Богом. Дійсно, у багатьох ситуаціях лікар є останньою рятівною інстанцією для хворого
У своїй професійній діяльності лікар керується чинними клінічними протоколами та стандартами, зокрема рекомендаціями міжнародних професійних асоціацій. Забезпечує високу якість та інформативність ультразвукових досліджень, коректно формулює протоколи та висновки, володіє навичками диференційної діагностики. Постійно підвищує свій професійний рівень, бере участь у конференціях, семінарах, проходить курси тематичного удосконалення. Відзначається відповідальністю, уважністю до пацієнтів, дотриманням принципів медичної етики та деонтології.
«Моє завдання — попереджувати хвороби, лікувати гострі стани та супроводжувати людей із хронічними захворюваннями. Я вірю в довіру, відкритий діалог і медицину без страху»
Акушер-гінеколог другої категорії кваліфікується на діагностиці та терапії захворювань репродуктивної системи, проводить УЗ-дослідження органів малого тазу, кольпоскопію та корекцію гормональних розладів, допомогає відновити та підтримувати жіноче здоров'я, надає послуги з супроводження вагітності