Висококваліфікований лікар-терапевт із поглибленою спеціалізацією в ультразвуковій діагностиці та внутрішніх хворобах. Має значний клінічний досвід у діагностиці та лікуванні серцево-судинних, метаболічних та системних захворювань. Активно бере участь у науково-практичних конференціях і професійних майстер-класах, постійно підвищуючи кваліфікацію. Забезпечує комплексний та індивідуалізований підхід до пацієнтів, застосовуючи сучасні методи обстеження та лікування на основі доказової медицини.
Хірург, судинний хірург, лікар УЗД. Член асоціації судинних хірургів України. Займається лікуванням таких захворювань, як варикоз, трофічні виразки. Виконує ультразвукову діагностику судин, черевної порожнини, ендовенозну лазерну коагуляцію.
Олег Зіновійович — лікар УЗД, спеціалізується на дослідженні судин. Є членом Асоціації судинних хірургів України.Член асоціації судинних хірургів України, учасник усіх з‘їздів ангіологів України. Автор та співавтор 19 наукових друкованих праць, 2-х наукових патентів України на винаходи, співавтор навчального підручника «Венозні тромбози та їх ускладнення».
Оксана Михайлівна — лікар УЗД. Має більше 10 років професійного досвіду. Є учасницею всеукраїнських та міжнародних медичних конференцій та тематичних курсів. Проводить обстеження: внутрішніх органів, органів малого тазу, в т.ч. трансвагінальним датчиком, органів сечостатевої системи, щитовидної залози, молочних залоз.
Лікар веде прийом як УЗД-спеціаліст, проводить діагностичні ультразвукові дослідження різних органів та систем. Має великий стаж роботи анестезіологом, вищу кваліфікаційну категорію з цієї спеціальності