Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Винницька Олена Андріївна на Doc.ua

Відгуки про Винницька Олена Андріївна

Олена Андріївна як лікар УЗД проводить дослідження органів черевної порожнини, щитоподібної залози, лімфатичних вузлів, молочних залоз, легень, органів малого тазу, органів чоловічої статевої системи, м’яких тканин, слинних залоз, судин шиї. Як педіатр проводить консультативний прийом дітей від народження до 18 років, патронаж дітей від народження до 1 року, забезпечує індивідуальний підхід і постійний медичний супровід.Складає індивідуальний плану харчування для дітей від 0 до 18 років.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Ольга 07 Березень 2026
Лікар спокійна, врівноважена, дуже уважна. Лікар зробила обстеження УЗД, все пояснила, ознайомилася з моїми попередніми обстеженнями, на всі питання дала відповідь. Лікаря я рекомендую всім своїм знайомим. Я задоволена прийомом
Соломія 07 Лютий 2026
Все було комфортно, мені все сподобалося, лікар детально, зрозуміло все пояснила. Провела якісну консультацію
Дарія 17 Січень 2026
Залишилася задоволена візитом. Дякую.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів