Материнський Олег Михайлович лікар вищої категорії. Завідувач стаціонарного відділення в медичному центрі «Мед - Союз». Спеціалізується на лапароскопічних методах в хірургії, невідкладній хірургії органів грудної та черевної порожнини
Шевченко Є. Б. має понад 31 рік стажу за фахом УЗД-фахівця. Проводить УЗД органів черевної порожнини, УЗД органів сечовидільної системи, УЗД органів малого таза жінок (трансабдомінальне) та ін.
Хірург-онколог, вміє вчене звання доцента, науковий ступінь кандидата наук. В область професійних інтересів Володимира Вікторовича входить лікування базаліоми і плоскоклітинного раку шкіри.
Кваліфікований фахівець в області дитячої кардіоревматології. Проводить функціональну діагностику серця у дитини, первинну і вторинну профілактику і лікування серцево-судинних захворювань, спостереження після операцій
Колісник Олексій Федорович є лікарем-фізіотерапевтом вищої категорії. Так само доктор фахівець з питань лазерної медицини і апіфітотерапіі. Проводить лікування всіляких захворювань хребта, фізіотерапевтичні та реабілітаційні процедури
Кваліфікований фахівець, що надає послуги в області пломбування та художньої реставрації зубів. Величезний стаж роботи і наявність високого рівня майстерності також дозволяють Тетяні Миколаївні займатися ендодонтичним лікуванням таких захворювань як пульпіт і періодонтит, є серйозними для кореневих каналів зубів.
Малус І. Ю. має понад 26 років стажу за фахом УЗД-фахівця. Проводить УЗД органів черевної порожнини, УЗД органів сечовидільної системи, УЗД органів малого таза жінок (трансабдомінальне) та ін.
Перекрестов Максим Борисович лікар офтальмолог вищої категорії. Проводить діагностику на сучасному обладнанні що дозволяє своєчасно проводити лікування патологій органів зору. Спеціалізується на лазерному лікуванні, хірургії катаракти і глаукоми, віковій макулодистрофії