Приватні лікарі Суми

Лікар Онколог Рекало Євген Олександрович на Doc.ua
Лікар Уролог Куряков Артур Георгійович на Doc.ua
Лікар Психолог Долинська Ірина Дмитрівна на Doc.ua
Суми, вул. Набережна річки Стрілки, 10
Ірина Дмитрівна - практикуючий психолог, арт-терапевт і тренер. Є співорганізатором і тренером курсу «Психологія стрункості», тренером фестивалів «Любов. Кар'єра. Гроші »,« Аніма »,« VmesteFest 2 »і« RestArt ». Лікар за останні п'ять років провела більш ніж 200 консультацій та терапевтичних сесій; більше ста тренінгів, семінарів та майстер-класів і більше десяти майстер-класів як експерт на фестивалях в Києві, Донецьку і Сумах. Ірина Дмитрівна була експертом-психологом телеканалів 27канал, «UA.SUMY», ТК «Орбіта», радіо «Слобода FM». Є автор онлайн-курсів «Квантова трансформація», «Жіночий шлях розвитку» та організатором конференції «Щастя жінки очима чоловіків».
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Нестеренко Тетяна Дмитрівна на Doc.ua
Гінеколог, займається лікуванням запальних захворювань репродуктивних органів жінок, безпліддя, патологічного клімаксу. Проводить лазерну терапію при передракових захворюваннях піхви, вульви і шийки матки.
Лікар Невролог Кизим Станіслав Володимирович на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог Чеботарьова Тетяна Сергіівна на Doc.ua
Напрямки роботи: лікування патології шийки матки; лікування запальних захворювань ОМТ; діагностика всіх видів венеричних захвор. та захворювань, що передаються статевим шляхом, гормональних захворювань (аномальні маткові кровотечі, порушення менструального циклу, гіперандрогенія, ендометріоз, СПКЯ); підбір сучасних засобів контрацепції; консультування жінок у період перименопаузи/менопаузи/постменопаузи; консультація щодо планування сім'ї та підготовка до вагітності."
Лікар УЗД-фахівець Коболєва Анастасія Євгенівна на Doc.ua
Анастасія Євгенівна проводить всі види УЗД: органів черевної порожнини, органів сечовидільної системи, органів малого таза жінок (трансабдомінально), молочних залоз, щитовидної залози
Лікар Косметолог Мірошниченко Анастасія Анатоліївна на Doc.ua
В область професійних інтересів Анастасії Анатоліївни входить лазерне омолодження шкіри, низькоінтенсивна лазерна біоревіталізація, дермальне омолодження, 3D реконструювання і корекція.
Лікар Косметолог Хилько Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Займається лазерним омолодженням шкіри, 3D корекцією, 3D реконструювання, дермальний омолодженням. Проводить холодний поверхневий пілінг, низькоінтенсивну лазерну біоревіталізацію.
Лікар Акушер-гінеколог Чеботарьова Тетяна Сергіівна на Doc.ua