Перепичай Сергій Васильович лікар першої кваліфікаційної категорії з акушерства і гінекології, лікар вищої категорії по УЗ діагностиці. Проводить гінекологічні огляди і лікує різні профільні захворювання
Доктор Єжова А.В. незважаючи на невеликий досвід роботи є кваліфікованим фахівцем в області акушер-гінекології. Достроково захистила кандидатську дисертацію за темою «Генітальний ендометріоз з безплідністю: прогнозування та рання діагностика». Є автором наукових публікацій
Тетяна Володимирівна проводить гінекологічний огляд, діагностує і проводить лікування хвороб репродуктивної системи, спостерігає вагітність, проводить передпологову підготовку, а також займається веденням вагітності і пологів при аномальній плацентації
Лікар невролог другої кваліфікаційної категорії спеціалізується на лікуванні пацієнтів з судинними патологіями (інсультами). Займається діагностикою та лікуванням вегетосудинної дистонії, невротичних розладів, головним болем різної природи та інших профільних захворювань
Тарас Владиславович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань хірургічного та проктологічного профілю. Уважний і відповідальний лікар. Має комплексний підхід до кожного пацієнта із залученням суміжних фахівців та додаткових методів обстеження для якісної діагностики та лікування проктологічних патологій.
Дар'я Олександрівна отримала вищу освіту за напрямом внутрішня медицина і пройшла ряд курсів з техніки масажу і корекції фігури. Лікар проводить перкусійний бамбуковий масаж, апаратний лімфодренаж, обгортання, використовує термоодеяло для зменшення жирових відкладень.