Приватні лікарі Суми

Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Воловик  Олена  Леонідівна на Doc.ua
Суми, вул. Харківська, 23
Суми, вул. Петропавлівська, 49
Лікар дерматолог, косметолог зі стажем роботи понад 10 років. Спеціалізується на сучасних методиках омолодження і оздоровлення шкіри за допомогою лазерних і ін'єкційних методик. Постійно підвищує свій рівень професіоналізму, бере участь в конференціях, конгресах, майстер-класах, виставках в галузі косметології та anti-age медицини
Ліщинська Т. В. - акушер-гініколог зі стажем роботи понад 39 років. Проводить первинний огляд, призначає лікування. Лікує вагініт, кольпіт, безпліддя, ерозію і патології шийки матки та ін.
Лікар спеціалізується на проктології. Займається лікуванням таких захворювань, як: геморой; анальні тріщини (анальні фісури, тріщини в задньому проході); анальний поліп, анальна папілома, кондилома ануса; анальні бахромки; криптит; запор; анальний свербіж
Суми, вул. Троїцька, 9
Флеболог, ангіохірург. Спеціаліст в області передових, малоінвазивних методик лікування варикозної хвороби, включаючи важкі форми хронічної венозної недостатності (трофічні виразки). Ендовазальна лазерна коагуляція, пінна луна-склероабляція, склеротерапія телеангіоектизій (судинних зірочок). Так само, проводить лікування: тромбозу підшкірних вен, тромбофлебіту, облітеруючого атеросклерозу, тромбангіїту.
Оксана Володимирівна досвідчений психолог, сексолог і реабілітолог. Займається діагностикою та лікуванням психологічних проблем і розладів статевої сфери. Допомагає в прискоренні процесів лікування гормонозалежних захворювань у жінок і проблем еректильної дисфункції у чоловіків. Також лікар є інструктором по імблілдінгу (сексфітнесу). Спеціалізується на проведенні різних лазерних косметологічних процедур
Лікар приймає з такими захворюваннями: гінекомастія, захворювання щитоподібної та паращитоподібних залоз, захворювання гіпофіза, захворювання наднирникових залоз, цукровий діабет.
Лікар спеціалізується на проктології. Займається лікуванням таких захворювань, як: кріптит; запор; анальний свербіж; анальний поліп, анальна папілома і кондилома ануса; анальні бахромки
Лікар гінеколог другої кваліфікаційної категорії Ярковий Ольга Валентинівна проводить консультативні прийоми, лікування патологій шийки матки радіохвилями, медикаментозне переривання вагітності, вакцинація для попередження раку шийки матки, кольпоскопія
Суми, Воскресенская, 1
Алевтина Сергіївна займається процедурами догляду, лікуванням демодекозу, вугрової хвороби різних ступенів тяжкості, омолодженням шкіри. Лікар застосовує ін'єкційні методики: ботулотоксин, біоревіталізацію, 3D-моделювання овалу обличчя, корекцію форми і контура губ. Є власником патенту на корисну модель «Спосіб діагностики демодекозу».