Одеса, вул. Євгена Чикаленка (Академіка Вільямса), 59К
Спеціаліст проводить діагностику, видалення дрібних папілом, кератозів, контагіозних молюсків. Займається лікуванням таких захворювань та порушень, як різнобарвний лишай, грибок нігтів і шкіри, мікози, акне, свербіж шкіри, білі плями на обличчі або тулубі, висівковий лишай, екзема, кропив'янка, алергічні захворювання шкіри, дерматити, герпес, демодекоз, запальні захворювання статевої системи.
Зарема Казимівна - хірург-гінеколог, дерматокосметолог, онколог, трихолог, лазеротерапевт. Спеціалізується на проведенні своїм клієнтам процедур біоревіталізації, контурної пластики обличчя, контурного омолодження обличчя. Видаляє новоутворення на тілі, надає послуги з естетичної гінекології
Анастасія Геннадіївна спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних хвороб шкіри та слизових оболонок, захворювань волосистої частини шкіри голови та волосся, діагностиці та видаленні новоутворень. Також лікар проводить ін'єкційні та доглядові косметологічні процедури
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
В роботі лікар керується сучасними методами діагностики і лікування хвороб волосся і шкіри волосистої частини голови, використовує інноваційні техніки і лікарські препарати з доведеною ефективністю для терапії. Займається вирішенням проблем, пов'язаних з посиленим саловідділенням внаслідок порушення нейроендокринної регуляції функцій сальних залоз шкіри. Проводить лікування специфічних захворювань, як трихоптилоз і остиофолікулит
Марина Владимировна - висококваліфікований фахівець у галузі дерматології та трихології, який постійно підвищує свою кваліфікацію на тематичних курсах та науково-практичних конференціях. Серед основних послуг, які вона надає, є видалення різних новоутворень (кондилом, папілом, гемангіом, бородавок), видалення невусів, мезотерапія та плазмоліфтинг для обличчя та зони декольте. Її професійний підхід та ретельний догляд гарантують якісне та безпечне проведення процедур для кожного пацієнта.