Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог, Психотерапевт, Гіпнотерапевт Козлов  Ян  Леонідович на Doc.ua
Працює з психосоматикою, емоційним виснаженням, безсонням, болями неясного типу, розладами харчової поведінки, синдромом подразненого кишечника, тривожними розладами, панічними розладами, фобіями, депресіями, біполярним розладом, обсесивно-компульсивним розладом (ОКР), шоковими травмами, віковими та сімейними кризами.
Лікар Психолог, Психотерапевт, Гіпнотерапевт Савчук Олександр Юрійович на Doc.ua
Лікар-психотерапевт, гіпнолог, психолог. Стаж роботи більше 25 років. Провідний спеціаліст Академії психологічного здоров’я, автор програми - лікування гіпнозом.
Лікар Психолог Марченко Ганна Олександрівна на Doc.ua
Лікар працює з дітьми, підлітками та дорослими (консультує вагітних, подружні пари) з питань адаптації до нового місця, агресивної поведінки, розлучення, замкнутості, сором'язливості і багатьом іншим. Є автором кількох статей, учасником і лектором конференцій.
Лікар Психолог Фіщенко  Ольга  Віталіївна на Doc.ua
Лікар Психолог Веремчук Ольга Олександрівна на Doc.ua
Ольга Олександрівна займається діагностуванням, терапією психологічних розладів у дітей і дорослих. Спеціалізується на психологічному розвитку, адаптації пацієнтів, роботі зі страхами і підвищеною тривожністю, агресивною поведінкою, корекції дитячо-батьківські відносини
Лікар Психолог, Психотерапевт Танчук Ірина Михайлівна на Doc.ua
Лікар консультує і надає допомогу в сімейних відносинах, в дитячо-батьківських відносинах. Надає допомогу постраждалим від домашнього насильства, при співзалежності та сепарації, при проблемах підлітків, самовизначенні, формуванні психологічної зрілості
Лікар Логопед, Психолог Максименко Катерина Леонідівна на Doc.ua
Катерина Леонідівна спеціалізується на загальній та соціальній психології. Особливість роботи даного фахівця в логопедії полягає в тому, що вона використовує недирективний педагогічний підхід, де «учитель завжди правий» і виходить за рамки тільки корекційної роботи. Використовуючи захоплюючі ігри, казкотерапію, художні елементи, ритморухову техніку навчання, лікар психолог спонукає дитину не тільки говорити правильно, а й розуміти інших, взаємодіяти з оточуючими, вміти розуміти і виражати свої почуття. В роботі використовує зареком
Лікар Психолог Гріза Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Психолог-юнгіанскій консультант, казкотерапевт, працює з дітьми, підлітками та дорослими. Спеціалізується на роботі зі сновидіннями, пісочній терапії, казкотерапіії, арт-терапії, а також консультує з питань психологічних і травм розвитку у дітей, психокорекції поведінки і психосоматики
Лікар Психолог Штефан Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психологічному консультуванні і довгостроковій психотерапії. Допомагає клієнтам виходити зі складних життєвих ситуацій, впоратися з депресивними станами і підвищеною тривожністю, вибудовувати гармонійні взаємини з близькими і колегами, позбутися від панічних атак, підвищеної агресії і розладів харчової поведінки.
Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог Рябухін Костянтин  Васильович на Doc.ua
Костянтин Васильович - магістр в галузі охорони здоров'я. Член асоціації психіатрів України. Автор понад 30 наукових робіт. Лауреат міжнародних та національних проектів: "Флагмани сучасної медицини", "Медична еліта України". Нагороджений грамотами та медалями від комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я "За охорону здоров'я нації", "За охорону психічного здоров'я нації", медаллю "Патріот Одеси", "Патріот України", орденом "Гордість нації".
1 2
Показати ще 4 Лікаріautorenew