Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог, Хірург Цепколенко Олександра Володимирівна на Doc.ua
Олександра Володимирівна кваліфікований лікар отоларинголог. Спеціалізується на дитячій та дорослій ЛОР-хірургії. Проводить гайморотомію, видалення кісти в носовій пазусі, лікування алергічного риніту, лікування гіпертрофічного риніту, лікування поліпозу носа, лікування середнього отиту та ін.
Лікар Отоларинголог, Хірург, Сурдолог Даюб Алі Ахмедович на Doc.ua
Алі Ахмедович лікар спеціаліст в області отоларингології, сурдології, ЛОР хірургії. Проводить діагностику і лікування захворювань вуха, горла і носа, а також голови і шиї, перевірку слуху, підбір слухових апаратів, ЛОР-хірургію. Діагностика та лікування порушень голосового апарату - органів, що беруть участь в голосообразовании
Лікар Отоларинголог Мельникова Карина Вадимівна на Doc.ua
Лікар проводить консервативне лікування ЛОР-захворювань, риноскопію, фарингоскопію, отоскопію. Лікує гострі і хронічні запальні процеси в порожнині носа (вазомоторні, гіпертрофічні, алергічні риніти), гострі і хронічні запалення навколоносових пазух (гайморити, фронтити, сфеноїдити, етмоїдити), тонзиліт, фарингіт, ларингіт, гострий, а також хронічний отит і патології внутрішнього вуха
Лікар Отоларинголог Величко Юлія Юріївна на Doc.ua
Лікар-дитячий отоларинголог. Займається сучасними методами дослідження і лікування хронічного та гострого аденоидита, отиту, синуситу.