Ольга Ігорівна кваліфікований лікар отоларинголог. Проводить процедури такі, як: промивання носа методом переміщення, катетеризація євстахієвих труб, пункції гайморових пазух, ендоскопічний огляд, промивання лакун мигдалин і ін. Приймає дорослих і дітей.
Лікар-отоларинголог. Молодий і перспективний лікар, який з чуйністю ставиться до своїх пацієнтів. Щорічно бере участь в науково-практичних конференціях. Спеціалізується на лікуванні запальних патологій ЛОР-органів
Павло Іванович є фахівцем у сфері отоларингології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань ЛОР-органів, проведенню діагностичних та лікувальних отоларингологічних маніпуляцій. Павло Іванович постійно удосконалює свої навички, беручи участь у різних майстер-класах та конференціях.
Професор, доктор медичних наук, лікар вищої категорії з активною клінічною практикою. Автор багатьох наукових публікацій, патентів і монографії. Науковий керівник двох успішно захищених кандидатських дисертацій.
Світлана Валеріївна — практикуючий ЛОР-лікар. Має педіатричну освіту, інтернатуру з отоларингології, отримала вищу кваліфікаційну категорію. Працювала в поліклініках і військових госпіталях. З 2018 року приймає пацієнтів в ОН Клінік Одеса
Ігор Алімович займається діагностикою, лікуванням та профілактикою гострих та хронічних захворювань вух, горла та носа. Також лікар виконує ендоскопічне дослідження носа, вуха, зрошення ЛОР-органів ліками тощо.
Миколайович - лікар отоларинголог, приймає дорослих та дітей від 4 років. Спеціалізується на діагностиці та консервативному лікуванні захворювань вуха, горла, носа. Проводить
діагностику захворювань ЛОР органів за допомогою відеоендоскопічної техники а також амбулаторні оперативні втручання при лікуванні захворювань ЛОР органів.