Сторінка 2: Гінекологи Миколаїва

clear
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Гінеколог Латій  Кирил  Віталійович на Doc.ua
4.4
Провідні напрямки медичної діяльності — консервативна і оперативна гінекологія. Кирил Віталійович відмінно володіє і щодня вдосконалює навички оперативних і консервативних методик лікування різноманітної гінекологічної патології. Додатково має: 16 наукових статей, 3 методичних рекомендацій та 1 патент на винахід.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Дятлова Наталія Ренажановна на Doc.ua
Наталя Ренажановна займається визначенням і терапією патологічних станів в гінекологічній сфері у дітей і підлітків. Також доктор Дятлова здійснює діагностику і лікування безпліддя нез'ясованого генезу, інфекційних процесів, запальних процесів на шийці матки.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Бебло Вадим Іванович на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області інтимної хірургії та естетичної гінекології. Займається лікуванням захворювань жіночої статевої системи. За показаннями виконує оперативні втручання
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Товкус Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна допомагає жінкам в ситуаціях, пов'язаних з патологічними змінами в роботі і структурі репродуктивних органів, здійснюючи діагностику і відповідну терапію.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Банна Наталія Валеріївна на Doc.ua
Наталія Валеріївна займається експертними обстеженнями і терапією запальних і гормональних патологічних порушень в жіночій репродуктивній сфері, включаючи проблеми з менструальним циклом, порушення природного перебігу клімактеричного періоду і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Стешенко Валерій Миколайович на Doc.ua
Доктор Стешенко є фахівцем з оперативної гінекології, зокрема лапароскопічної. Так, Валерій Миколайович здійснює операційні втручання при ендометріозі, кістах яєчника, ерозії, міомі і т.д.