Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, професійну гігієну, консервативне лікування захворювань тканин пародонту. Лікує такі захворювання і патології, як: гінгівіт, пародонтит.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, професійну гігієну, консервативне лікування захворювань тканин пародонта. Лікує такі захворювання і патології, як: гінгівіт, пародонтит.
Світлана Єгорова є лікарем другої категорії. Досвід роботи лікаря в стоматології — п'ять років. Спеціалізується в ендодонтичному лікуванні зубів, художній реставрації, відбілюванні зубів, професійній гігієні зубних рядів, індивідуальному навчанні гігієні порожнини рота та пародонтології.
Окрім ведення медичної практики, займається викладацькою роботою – є доцентом у двох вищих навчальних закладах. У професійні інтересі Юрія Буня входять: гігієна професійними засобами, дентальна біжутерія, відбілювання, імплантологія, методи косметичного протезування, проведення малоінвазивних хірургічних операцій.
Професійна галузь інтересів Ігора Володимировича – надання послуг з професійної гігієни, відбілювання зубів, дентальної біжутерії, брекет-систем, реставрацій зубів, протезування.
Досвідчений стоматолог з 24-річним лікарським стажем. Надає послуги з терапевтичної, хірургічної і ортопедичної стоматології. У лікуванні використовує лише сучасні перевірені технології і препарати
Основний напрямок роботи - протезування на імплантантах, металокерамічні, прескерамічні, но основі оксиду цирконію, конструкції, знімне протезування. Високоестетичне ортопедичне відновлення зубів вінірами Emax
Стоматолог зального стоматологічного профілю, проходила стажування у Польщі, спеціалізується на лікування простого та ускладненого карієсу, пульпіту та періодонтиту, проводить професійну стоматологічну профілактику.