Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Стасів Богдана Антонівна на Doc.ua
Лікар стоматолог Стасів Богдана Антонівна проводить консультації, виконує профілактику стоматологічних захворювань, терапію, протезування, ортодонтичні та хірургічні втручання, імплантацію
Лікар Стоматолог Пупін Роксолана Антонівна на Doc.ua
Роксолана Антонівна має багатий досвід у дитячій стоматології, є професіоналом у ендодонтичному лікуванні, допомагає пацієнтам зберегти зуб навіть у найтяжчих випадках.
Лікар Стоматолог Студена Жанна Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізується на відбілюванні зубів, лікуванні каріозних пошкоджень, ендодонтії, професійній гігієні ротової порожнини.
Лікар Стоматолог Улицька Ірина Михайлівна на Doc.ua
Ірина Михайлівна володіє повним спектром лікувальних прийомів у терапевтичній стоматології, впродовж багатьох років лікар вдосконалювала свій професіоналізм та майстерність.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Харченко Марк Юрійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Марк Юрійович – дитячий стоматолог, ортодонт. Лікар спеціалізується на лікуванні зубів дітям в умовах медикаментозного сну/наркозу, вирівнюванні зубів та прикусу дітям, видаленні молочних зубів. Засновник та керівник ортодонтичної школи Марка Харченка
Лікар Ортодонт, Стоматолог Андрусейко Ярослав Михайлович на Doc.ua
Андрусейко Ярослав Михайлович - спеціалізується на діагностиці та лікуванні вроджених і набутих дефектів прикусу і зубного ряду у дітей та дорослих. У своїй роботі використовує сучасні брекет-системи (самолігуючі, металеві,сапфірові,керамічні), елайнери, пластини та інші знімні і незнімні апарати. Постійно підвищує свої кваліфікаційні навики роботи за допомогою курсів, семінарів та науково-практичних конференцій, як в Україні так і закордоном.
Лікар Стоматолог Слобода Андрій Ігорович на Doc.ua
Андрій Ігорович спеціалізується на хірургічному лікуванні зубних захворювань. Так, лікар проводить різний за складністю видалення зубів, гемісекцію, корекцію вуздечки
Лікар Стоматолог Царик Тарас на Doc.ua
Царик Тарас спеціалізується на терапевтичній стоматології, ортопедії, ендодонтії. Займається лікуванням зубів під мікроскопом, у тому числі допомагає позбутися карієсу, проблем з зубними каналами, проводить протезування
Лікар Стоматолог Марич Марія Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, складання плану лікування, профілактичну гігієну ротової порожнини, відбілювання. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, пародонтоз, пульпіт, періодонтит
Лікар Стоматолог Лапіда Тетяна  Борисівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізація по ендодонтичному лікуванню зубів, Дитячий лікар, психологічна адаптація дітей, художня реставраця, відбілювання зубів, професійна гігієна зубних рядів, індивідуальне навчання гігієні порожнини рота та пародонтологія.