Досвідчений стоматолог ортопедичного профілю, стаж роботи лікаря перевищує 30 років, професійна спеціалізація - встановлення вінірів, коронок та мостоподібних протезів, часткових та повних нейлонових протезів, бюгельних протезів різного типу кріплення.
Ортопед-стоматолог, має другу кваліфікаційну категорію, є магістром ортопедичної стоматології, професійна спеціалізація - всі види ортопедичного лікування, мікропротезування та протезування на імплантатах.
Висококваліфікований лікар-стоматолог терапевтичного профілю, спеціаліст з ендодонтичного лікування зубів, займається лікуванням карієсу, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування, художню реставрацію.
Любов Вячеславівна є спеціалістом з ортопедичної та терапевтичної стоматології. Вона протезує зуби знімними/незнімними конструкціями. Встановлює лікар Притула металеві, суцільно керамічні, керамічні, комбіновані протези, макро- та мікропротези
Лікар надає повну комплексну реабілітацію пацієнтам з проблемами зубощелепної системи, використовуючи міждисциплінарний підхід від ортодонтичної підготовки, хірургії та імплантації до кінцевого протезування
Лікар-стоматолог, має терапевтичний профіль, займається профілактикою та лікуванням захворювань коронкової частини зубів та ясен, проводить очищення та відбілювання зубів, шинування зубів, пломбування та реставрацію.
Муренець Анжела Вікторівна - досвідчений лікар-стоматолог вищої категорії, володіє Сучасний технологіямі и методиками діагностики, лікування и естетичної корекції зубів, лікування ясен и пародонтиту з Використання лазеру, шинування зубів, протезування.