Львів

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Сивак Роксолана Львівна на Doc.ua
4.8
Лікар стоматолог першої категорії, спеціалізується на установці сучасних коронок, установці вінірів, імплантації зубів та виконанні інших стоматологічних процедур. Лікує стоматит, зубний камінь, карієс, пульпіт, пародонтоз.
Лікар Стоматолог Бунь Орест Вікторович на Doc.ua
4.7
Стоматолог спеціалізується на професійній гігієні, дентальній біжутерії, лікуванні проблем пародонтозу, брекет-системах. Виконує всі види реставрацій зубів, а також всі види протезування. Проводить малоінвазивні (без травми) хірургічні маніпуляції, у тому числі видалення зубів, аугментацію, імплантацію, синус-ліфтинг
Лікар Стоматолог Карпін Михайло Миколайович на Doc.ua
4.7
Михайло Миколайович лікар-стоматолог, займається лікуванням хвороб зубів, професійним догляд та гігієною зубних рядів, лікує Такі захворювання, як карієс, пульпіт, зубний камінь ТОЩО.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Миукиртичан Марта Олексіївна на Doc.ua
4.6
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить вирівнювання зубного ряду, виправлення прикусу за допомогою брекет-систем, гігієну ротової порожнини та профілактику зубів. Лікує такі хвороби і патології, як: адентія, ретиноєві і надкомплектні зуби
Лікар Ортодонт, Стоматолог Ухач Наталія Анатоліївна на Doc.ua
4.6
Лікар-стоматолог, ортодонт першої категорії, проводить ендодонтичне лікування, лікування всіх видів патологій прикусу, пломбування. До спеціаліста звертаються пацієнти при карієсі, пульпіті, періодонтиті, гінгівіті, стоматиті, патологіях прикусу та ін.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Волков Віталій В'ячеславович на Doc.ua
4.3
Лікар спеціалізується на ортодонтії та загальній стоматології. Займається лікуванням таких хвороб, як: карієс, пульпіт, стоматит, зубний камінь, пародонтит, гіпоплазія емалі, клиновидний дефект
Лікар Стоматолог Рибак Тереса Петрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог вищої категорії, більше сорока років працює у сферах хірургічної, терапевтичної та ортопедичної стоматології, успішно займається лікуванням хвороб зубо-щелепової системи. До кожного пацієнта знаходить індивідуальний підхід, що робить лікування максимально комфортним.
Лікар Стоматолог, Щелепно-лицьовий хірург, Стоматолог-хірург Філіпська  Тетяна  Антонівна на Doc.ua
Надає допомогу в амбулаторному та стаціонарному напрямках, зокрема: хірургія зубів; запальних процесів, травматологія щелепно-лицевої ділянки, реконструктивні та відновні операції, ортогнатична хірургія
Лікар Стоматолог Пупін Тарас Ілліч на Doc.ua
Тарас Ілліч впродовж багатьох років займається ендодонтичним та парадонтологічним лікуванням зубів, є першокласним спеціалістом, проводить протезування зубного ряду. Авторству Тараса Ілліча належить 35 наукових робіт.
Лікар Стоматолог Ніколішин Орест Северинович на Doc.ua
Орест Северинович — зубний технік, гнатолог (займається питаннями порушення функції щелепного апарату). Є лікарем вищої категорії. Виготовляє протези, капи, коронки і т. ін.