Муренець Анжела Вікторівна - досвідчений лікар-стоматолог вищої категорії, володіє Сучасний технологіямі и методиками діагностики, лікування и естетичної корекції зубів, лікування ясен и пародонтиту з Використання лазеру, шинування зубів, протезування.
Стоматолог хірургічного профілю вищої кваліфікаційної категорії, володіє всіма методами хірургічного лікування захворювань зубів, спеціалізується на проведенні повного циклу зубної імплантації, є членом Асоціації імлантологів України.
Лікар стоматолог-хірург, ортопед. Надає весь перелік послуг з хірургічної стоматології – видалення зуба, клаптева операція, пластика вуздечки верхньої і нижньої губи і т.д. До того ж займається художньою реставрацією зубів і зубних рядів.
Лікар проводить лікування захворювань твердих та періапікальних тканин зуба й патологій прикусу. Встановлює вініри, виконує естетичну реставрацію, чистку та відбілювання зубів.
Шевчук І.А. займається комплексним стоматологічним лікуванням ротової порожнини, здійснює пломбування зубів, повну гігієну ротової порожнини, художнє реставрування зубної емалі, лікування зубних каналів та інші стоматологічні процедурі терапевтичного профілю.
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на комплексній діагностиці стоматологічних захворювань, установці сучасних безметалевих коронок, вінірів, металокерамічних конструкцій, знімному протезуванні та виконанні інших стоматологічних процедур.
Єгорова Ольга Вікторівна — кваліфікована лікарка, що консультує дітей і дорослих. Надає стоматологічні та ортодонтичні послуги по професійному ортодонтичному лікуванню та відбілюванню, вирішує проблеми гігієни ротової порожнини