Стоматолог хірургічного профілю вищої кваліфікаційної категорії, володіє всіма методами хірургічного лікування захворювань зубів, спеціалізується на проведенні повного циклу зубної імплантації, є членом Асоціації імлантологів України.
Лікар стоматолог-хірург, ортопед. Надає весь перелік послуг з хірургічної стоматології – видалення зуба, клаптева операція, пластика вуздечки верхньої і нижньої губи і т.д. До того ж займається художньою реставрацією зубів і зубних рядів.
Лікар проводить лікування захворювань твердих та періапікальних тканин зуба й патологій прикусу. Встановлює вініри, виконує естетичну реставрацію, чистку та відбілювання зубів.
Пукаляк Орест Андрійович - спеціаліст з терапевтичної та загальної стоматології. Проводить консультативний прийом, діагностику стану зубів, лікування каріозних ушкоджень та художнє відновлення зубних поверхонь. Займається лікуванням зубів під мікроскопом, виконує професійне відбілення. В практичній діяльності використовує сучасні технології та новітні пломбувальні матеріали.
Лікар стоматолог Стасів Богдана Антонівна проводить консультації, виконує профілактику стоматологічних захворювань, терапію, протезування, ортодонтичні та хірургічні втручання, імплантацію
Роксолана Антонівна має багатий досвід у дитячій стоматології, є професіоналом у ендодонтичному лікуванні, допомагає пацієнтам зберегти зуб навіть у найтяжчих випадках.
Ірина Михайлівна володіє повним спектром лікувальних прийомів у терапевтичній стоматології, впродовж багатьох років лікар вдосконалювала свій професіоналізм та майстерність.
Марк Юрійович – дитячий стоматолог, ортодонт. Лікар спеціалізується на лікуванні зубів дітям в умовах медикаментозного сну/наркозу, вирівнюванні зубів та прикусу дітям, видаленні молочних зубів. Засновник та керівник ортодонтичної школи Марка Харченка