Хасишин Наталія Михайлівна — це професіонал, який дбає про жіноче здоров'я на всіх його етапах. Вона не тільки допомагає у лікуванні гінекологічних захворювань, а й надає підтримку в плануванні вагітності, консультує з питань контрацепції та здоров'я репродуктивної системи. Наталія Михайлівна створює атмосферу довіри та комфорту, допомагаючи кожній жінці зберегти своє здоров'я, красу і гармонію.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом. огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: стоматит, пульпіт, карієс та інші
Данило Володимирович – лікар стоматолог-терапевт. Веде дорослий та дитячий прийом. Спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, періодонтиту. Також лікар проводить професійну гігієну ротової порожнини.
Лікар проводить діагностику і лікування пацієнтів зі зміщенням прикусу, аномаліями розміру і форми зубів. Займається корекцією естетичних і функціональних недоліків зубочелюстного апарату за допомогою брекет-систем, пластинок, ортодонтичних апаратів.
У роботі Юлія Володимирівна керується принципами доказової медицини. Своєю місією вважає пошук індивідуального підходу до кожної пацієнтки. Найбільша цінність, як лікаря, - це слова вдячності пацієнток. В роботі цінує людяність, чесність, справедливість.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні алергологічних захворювань. Здійснює прийом дорослих. Консультує з питань молекулярної діагностики, займається призначенням АСІТ.