Лікар-дерматолог, який постійно вдосконалює свої знання і практичні навички. Працюю за сучасними протоколами лікування, приділяю увагу як ефективності терапії, так і комфорту пацієнта.
Кредо: доказовість, безпека, результат.
Ярина Олександрівна вже протягом багатьох років займається терапією шкірних захворювань у пацієнтів дитячого віку, включаючи інфекційні запалення (лишай, стрептодермія), грибкові ураження, атопічний дерматит та шкірні прояви алергічних хвороб. Лікар також приймає як трихолог
Маргарита Володимирівна - лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на дерматоскопії та видаленні новоутворень та біопсії. На рахунку лікаря багато консультацій та оперативної дерматології. Маргарита Володимирівна знає як вирішити будь яку задачу.
Лікар-дерматолог дитячий займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри у дітей від 0 до 18 років. До сфери компетенцій цього лікаря належать такі захворювання: алергічні, контактні та атопічні дерматити, вірусні захворювання шкіри, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит тощо
Юлія Романівна кваліфікований лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог. Магістр з дерматовенерології. Проводить дерматоскопію новоутворень шкіри, трихоскопію,
видалення новоутворень шкіри радіохвильовим методом та шляхом кріодеструкції, ПАНЧ-біопсію, шейв-біопсію. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, волосся та нігтів у дорослих та дітей.