ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Висококваліфікований фахівець в області дитячої офтальмології з майже двадцятирічним стажем роботи. До кола професійних інтересів Лесі Вікторівни входить: амбліопія, Оптометрія, корекція зору за допомогою різних окулярів, лінз, а також лікування короткозорості і далекозорості.
Ігор Валерійович проводить амбулаторно-консультативний прийом дорослих пацієнтів. Виконує всі види офтальмологічних обстежень, включаючи визначення гостроти зору, полів зору, огляд переднього відрізка ока з використанням фундусу лінзи, офтальмоскопію, вимірювання внутрішньоочного тиску та інше. Також лікар індивідуально підбирає очкову оптику та контактні лінзи для постійного носіння, роботи за комп'ютером, залежно від показань пацієнтів. Дає рекомендації щодо покращення зору пацієнтів.
Ірина Василівна лікар-офтальмолог, виконує такі процедури, як введення кортикостероїдів в капсулу халязіона, субкон'юнктивальні ін'єкції і парабульбарні ін'єкції. Лікує кон'юнктивіт, катаракту, блефарит і т.д.
Андрій Васильович - лікар офтальмолог. Працює за міжнародними протоколами американської та європейської асоціації офтальмологів, займається діагностикою та лікуванням міопії, астигматизму, гіперметропії, кератоконусу, а також різних видів катаракти та глаукоми і інших офтальмологічних захворювань. Андрій Васильович детально вивчає проблеми міопії та астигматизму.
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості.
Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”
Галина Миколаївна проводить офтальмологічне обстеження і подальше лікування хвороб, що вражають органи зору. Вона займається оптометрією, контактним коригуванням зору, консервативним лікуванням дистрофічних змін сітківки, глаукоми, лікуванням запальних захворювань.
Лікар проводить субкон'юнктивальні і парабульбарні ін'єкції, видалення стороннього тіла рогівки, кон'юнктиви. Доктор робить вимірювання внутрішньоочного тиску, підбирає окуляри. Лілія Михайлівна більше 15 років в медицині