Лікар спеціалізується на терапії та отоларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі хвороби та патології, як: отит, фурункули, риніт, гайморит, синусит
Лікар-оториноларинголог (вища категорія), проводить на ЛОР-органах оперативні втручання, лікування патологій вуха, носа, глотки (отиту, сенсоневральної приглухуватості, риніту, фарингіту). Надає невідкладну оториноларингологічне допомогу в умовах амбулаторії та стаціонару.
Пріоритетними напрямками роботи лікаря є діагностика і лікування хропіння і апное, гострих і хронічних стенозів гортані, патології верхніх дихальних шляхів. У практиці успішно застосовує як консервативні, так і хірургічні методи лікування ЛОР-захворювань. Лікар успішно поєднує практичну і наукову роботи, захистила кандидатську і докторську дисертації. Постійно вдосконалює свої знання і знаходить нові навички, беручи участь в роботі українських і зарубіжних наукових конференцій.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить видалення сторонніх тіл з носоглотки, ротоглотки та гортаноглотки; промивання лакун піднебінних мигдалин; видалення доброякісних новоутворень з порожнини носа, вуха, горла; видалення сірчаних пробок і чужорідних тіл з вуха. Регулярний учасник всеукраїнських та міжнародних конгресів і семінарів
Головний науковий співробітник, керівник групи фоніатрії лабораторії професійних порушень голосу і слуху Державної установи «Інститут отоларингології ім. проф. Коломійченка НАМН України », професор кафедри дитячої отоларингології, аудіології та фоніатрії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, член спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій за спеціальністю 14.01.19 - «оториноларингологія». Провідний спеціаліст в Україні в області фоніатрії та аудіології.
Микола Всеволодович лікар-фахівець з дитячої та дорослої оториноларингології. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ЛОР-органів, а також різного роду операцій в вусі, носі, гортані.
Пріоритетні напрямки роботи Володимира Григоровича - консультування дітей різного віку, оперативне, консервативне лікування інфекційних, запальних, травматичних і інших захворювань, локалізованих в ЛОР-органах. Безопераційне лікування аденоїдів, хронічного тонзиліту, інших патологій вуха, горла, носа.