ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Висококваліфікований фахівець в області дитячої офтальмології з майже двадцятирічним стажем роботи. До кола професійних інтересів Лесі Вікторівни входить: амбліопія, Оптометрія, корекція зору за допомогою різних окулярів, лінз, а також лікування короткозорості і далекозорості.
Валентина Василівна – молодий перспективний лікар-офтальмолог, який досконало володіє теоретичною базою знань в офтальмології та впевнено застосовує їх у практиці. Зниження гостроти зору, сльозотеча, почервоніння, поява перед очима «мушок» – лікар обере найефективніші методи лікування та профілактики.
Офтальмолог першої категорії, офтальмолог дитячий. Професійними завданнями Олена Іванівни є лікування запальних захворювань очей, збереження гостроти зору у дорослих і дітей.
Висококваліфікований спеціаліст присвятила роботі в царині офтальмології уже 30 років. Нині вона передає знання майбутнім поколінням лікарів і продовжує допомагати пацієнтам із патологією сітківки, глаукомою, запальними захворюваннями органів зору.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості.
Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”
Лікар офтальмолог. Проводить консультативний прийом дорослих з патологічними порушеннями в галузі офтальмології. Займається лікуванням запальних захворювань очей (блефарити, кон'юнктивіти, кератити, увеїти з диференційованим підбором антибіотикотерапії), синдрому сухого ока, судинних захворювань, вікової макулодистрофії, діабетичної ретинопатії.