Гліб Маркович вже більше 25 років займається терапією проблем із зубами різного походження, так, доктор усуває карієс, повертає зубам втрачену форму і колір за допомогою художньої реставрації, позбавляє від ясенних поразок за допомогою методу вектор-терапії.
Провідний лікар відділення Оболонь. Дитячий стоматолог, стоматолог - терапевт . Досвід роботи 14років. Лікар приймає дорослих і маленьких пацієнтів, має досвід роботи більше 11-ти років. Лікує карієс молочних і постійних зубів, усуває ураження кореневих каналів і виконує ампутацію пульпи. Проводить медичні маніпуляції в умовах седації і медикаментозного сну.
Богдан Іванович — кваліфікований дитячий стоматолог, який проводить комплексну діагностику уражень порожнини рота і застосовує ефективне лікування. Виконує чищення зубної емалі, естетичні реставрації. Практикує лікування в умовах медикаментозного сну пацієнта
Досвідчений лікар-стоматолог займається естетичними реставраціями і виправленням дефектів зубного ряду у дітей. Діагностує і лікує некаріотичні хвороби зубів і запальні захворювання ясен. Проводить профілактичні заходи для запобігання карієсу і підтримки здоров'я ротової порожнини
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології ротової порожнини. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.
Доктор Петренко А.А. є фахівцем широко профілю, що володіє численними прийомами хірургічних процедур в стоматології (видалення зубів, цистектомія), прийомами ортопедичного лікування (установка коронок, протезів), а також терапевтичним лікуванням зубів у дітей і дорослих (карієс, пульпіт).