Лікар займається діагностикою та лікуванням: захворювань, пов'язаних з діяльністю нервової системи у дітей, невралгії, пухлинних утворень спинного та головного мозку, епілептичних нападів, головного болю, тиків (мимовільні посмикування м'язів обличчя та тіла), рухових порушень, надмірної активності або млявості
Ольга Іванівна проводить електроенцефалографію, доплерографія судин голови і шиї, електрокардіографію, луна-енцефалографію. Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці при різних захворюваннях, затримці психічного, мовного розвитку у дітей, дитячому аутизмі, порушеннях мозкового кровообігу у дорослих, дітей, розумової відсталості. Лікує неврологічні розлади дитячого віку, включаючи перинатальну енцефалопатію та її наслідки в рамках реабілітаційної програми медичного центру
Марина Валеріївна – лікар невролог. Спеціалізується на лікуванні захворювань нервової системи у дітей віком від 0 до 18 років. Лікує такі захворювання, як: затримка моторного, психомовного розвитку, перинатальна патологія та її наслідки, неврози, розлади сну у дітей, розлади аутистичного спектра та ін. У роботі керується сучасними та доказовими рекомендаціям. Лікар зацікавлена у пошуку причини проблеми з метою її вирішення у співпраці з пацієнтом та родиною.
Я — лікар-педіатр. Для мене важливо встановити довірливі стосунки з дитиною та її батьками. Адже злагоджена командна робота лікаря і сім’ї — це ключ до ефективного вирішення будь-яких ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям дитини.
Наталія Сергіївна спеціалізується на лікуванні всього спектру неврологічних, генетичних і епілептичних патологій. Займається лікуванням аутизму, генералізованого тривожного розладу, дитячого церебрального паралічу, заїкання, неврастенії, тиків і ін. Проводить сеанси краніосакральної терапії