Лікар Невролог, Психіатр Філозоп  Марина Валеріївна на Doc.ua

Відгуки про Філозоп Марина Валеріївна

Марина Валеріївна – лікар невролог. Спеціалізується на лікуванні захворювань нервової системи у дітей віком від 0 до 18 років. Лікує такі захворювання, як: затримка моторного, психомовного розвитку, перинатальна патологія та її наслідки, неврози, розлади сну у дітей, розлади аутистичного спектра та ін. У роботі керується сучасними та доказовими рекомендаціям. Лікар зацікавлена у пошуку причини проблеми з метою її вирішення у співпраці з пацієнтом та родиною.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Марина 03 Вересень 2026
Все сподобалося на візиті. Ми отримали відповіді на питання, яке турбувало. Все було зрозуміло, консультація пройшла добре.
Зоряна 05 Березень 2026
Сподобалася компетентність і професійність лікаря, дуже добре і чітко пояснює. Все було на відмінно
Наталія 25 Жовтень 2025
Все було чудово всі ввічливі. Лікар Марина Валеріївна компетентна гарно провела візит поговорила с дитиною . Провела міні ігри мене все задовільнило