Як дитячий лікар ультразвукової діагностики Наталія Володимирівна виконує весь спектр даних досліджень у дітей. Також Наталія Володимирівна має досвід клінічної практики лікарем-неонатологом, рентгенологом.
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології та ультразвукової діагностики. Проводить консультативний прийом, УЗД-діагностику, гістероскопія. У своїй роботі застосовує радіохвильової хірургію
Спеціаліст з проведення УЗД-діагностики. Займається ультразвуковою доплерографією судин, дослідженням нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, щитовидної залози, органів малого таза, органів мошонки. Також проводить ехокардіографію
Лікар ультразвукової діагностики широкого профілю. Проводить всі види УЗД: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози, УЗД судин, нирок і сечового міхура, УЗД м'яких тканин. Приймає дітей з народження і дорослих.
Лікар-терапевт займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань і патологій органів травлення, дихальної, серцево-судинної систем. Також лікар є фахівцем ультразвукової діагностики
Лікар-кардіолог, терапевт займається консервативним лікуванням серцево-судинних захворювань, таких як кардіоміопатії, постінфарктний стан, порушення ритму і провідності серця, гіпертонія. А також надає допомогу при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, гострих респіраторних вірусних хворобах, і ін.
Наталія Євгенівна є кваліфікованим фахівцем в області ультразвукової діагностики. Володіє великим спектром методик УЗД при захворюваннях різних систем і органів. Має у своєму розпорядженні навичками лікаря ургентної (невідкладної) УЗ-діагностики
Доктор Смирнова є провідним гінекологом і репродуктологом медцентру «Здоров'я родини» зі спеціалізацією в діагностиці і терапії безпліддя ендокринної, маткової та трубної етіології. Юлія Юріївна володіє широким спектром методик оваріальної стимуляції і має успішний досвід їх проведення. Також доктор Смирнова є досвідченим фахівцем в гінекологічному УЗД та ендоскопічній гінекології.
Доктор Байдикова вивчає способи терапії і діагностики широкого спектру патологічних станів органів травлення, дихальної системи, сечовидільної системи та ін. Також Наталія Борисівна проводить всю лінійку ультразвукових досліджень, включаючи вузькоспеціалізовані види.