Вікторія Володимирівна здійснює УЗ-дослідження органів малого таза, лімфовузлів, черевної порожнини, залоз молочної та щитовидної і розшифровує результати досліджень. Проводить ультразвукові дослідження у дітей і дорослих.
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, УЗД-діагностики та генетики. Лікує захворювання шийки матки, веде спостереження за пацієнтами в період вагітності. Щорічна участь у всесвітніх конгресах Фонду Медицини Плода і міжнародного суспільства ультразвуку ISUOG. Постійна участь у профільних школах, конгресах і профілабах
Лікар акушер-гінеколог, лікар УЗ-діагностики, спеціалізується на гінекологічному УЗД, пренатальному скринінгу, інвазивній діагностиці органів малого таза.
Професійні інтереси - проведення діагностичного огляду серцево-судинної системи: процедура електрокардіографії, виявлення функції зовнішнього дихання; відстеження добового моніторингу ЕКГ, артеріального тиску.
Лікар ультразвукової діагностики, має першу кваліфікаційну категорію, володіє методами УЗ-дослідження всіх органів і систем чоловіків і жінок абдомінальним, трансректальним і трансвагінальним датчиками.
Олена Борисівна в своїй клінічній практиці займається експертною ультразвуковою діагностикою. Доктор Радіонова виконує УЗ-обстеження травної системи, тканин молочної залози і щитовидної, системи сечовиділення, органів мошонки, матки і придатків.
Олена Сергіївна УЗД-спеціаліст першої категорії. Також вона має навички хірургічного втручання і проводить УЗД діагностику внутрішніх органів. І є членом асоціації лікарів УЗД України.
Тетяна Михайлівна є компетентним фахівцем з проведення різних видів УЗ-досліджень організму. В область професійних інтересів Тетяни Михайлівни входить проведення УЗД. завдяки цим дослідженням лікар-діагност може оцінити стан чоловічого / жіночого репродуктивних систем, щитовидної залози, судин, а також внутрішніх органів.
УЗД-фахівець спеціалізується на лікуванні захворювань ендокринної системи, шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів, серцево-судинної, сечостатевої системи, порушень обміну речовин. Андрій Віталійович проводить широкий спектр діагностичних процедур з іспользовагтем сучасних методів обстеження
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці та генетиці. Ольга Ігорівна проводить медико-генетичне консультування з питань планування вагітності, генетичних аспектів патології репродуктивної функції і методів ДРТ. Робить пренатальну ультразвукову і генетичну діагностику, а також консультує за результатами скринінгових досліджень