Дитячий гінеколог, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії, професійна спеціалізація - лікування патологій статевих органів у дівчаток і підлітків, лікування запальних захворювань, порушень гормонального походження репродуктивних органів (включаючи пізніше настання менструацій, відсутність менструацій і ін.).
УЗД-фахівець, невролог, лікар функціональної діагностики. Проводить УЗД щитовидної залози, судин нижніх кінцівок, шиї та голови, ехокардіографію, діагностику цереброваскулярної патології. Кандидат медичних наук, має вищу категорію.
УЗД-фахівець, проводить дослідження нирок, передміхурової залози, щитовидної залози, лімфатичних вузлів, плевральної порожнини, а також УЗД в акушерстві. Працює на сучасному обладнанні, забезпечуючи точні результати діагностики.
Спеціалізується Вікторія Андріївна на лікуванні жіночої репродуктивної системи, також є компетентною в проведенні ультразвукових досліджень. Має досвід клінічної практики в державних і приватних медустановах.
Людмила Миколаївна проводить нейросонографію, УЗД-діагностику молочних залоз, вилочкової, щитовидної залози, тазостегнових суглобів, нирок, органів черевної порожнини і т.д.
Спеціаліст з ультразвукової діагностики, має багаторічний досвід даігностікі захворювань всіх систем людського організму, в тому числі малого таза і сечостатевої системи як у жінок, так і у чоловіків.
Лікар є фахівцем ультразвукової діагностики. Проводить доплерографічне дослідження судин голови і шиї, займається лікуванням широкого спектру захворювань (терапія, кардіологія). Надає загальнотерапевтичну допомогу, що включає патології серцево-судинної системи. Олена Володимирівна має практичний досвід роботи більше 18 років
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, спостереження дітей до року, ведення пацієнтів з перинатально-гіпоксичним ураженням ЦНС, ведення пацієнтів з ДЦП, ультразвукове обстеження новонароджених, складання індивідуальної програми реабілітації, профілактичні огляди
Іванна Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій жіночих статевих органів, веденні вагітності, оперативної гінекології, підборі методів контрацепції. Також лікар проводить такі види діагностики як: УЗД, пункція, біопсія, лапароскопія, гістероскопія та ін.