Інна Михайлівна - спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить безболісну комп’ютерну анестезію, профілактику стоматологічних захворювань,
лікування карієсу та його ускладнень,
лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів.
Добра та уважна лікарка, чудово знаходить мову з дітьми.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту,
періодонтиту, профілактикою стоматологічних захворювань: герметизація фісур, озонотерапія, флюоризація, лікуванням некаріозних уражень порожнини рота тощо. Людмила Анатоліївна також проводить реставрацію зубів, ендодонтичне лікування кореневих каналів із мікроскопом.
Спеціалізується на дитячій стоматології. Займається профілактикою та лікуванням стоматологічних захворювань у дітей від 1 року. Зубна фея всіх малюків, адже лікарка знаходить підхід навіть до дітей, які не хотіли взаємодіяти з стоматологами раніше. Після знайомства з Світланою Євгеніївною малюки запитують в мам про наступний візит, адже скоріше хочуть лікувати зуби в тітоньки Світлани.
Лікар проводить терапевтичне лікування зубів та ясен, пародонтологічне лікування, лікування запальних процесів, навчання гігієні та підбір засобів, професійну гігієну ротової порожнини, чистку зубів Airflow, шинування зубів, художню реставрацію зубів.
Ольга Ігорівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить профілактика стоматологічних захворювань, лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту, періодонтиту, лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів тощо. Також лікар виконує реставрацію зубів, ендодонтичне лікування, шинування зубів.
Ендодонтист із глибокою спеціалізацією у лікуванні та мікрохірургії кореневих каналів. Постійно підвищує кваліфікацію в Україні та за кордоном. Учасник міжнародних конференцій, майстер-класів та курсів провідних світових фахівців (Gorni, Terauchi, Ricucci, Solomonov). Працює з мікроскопом, складними випадками та ретрітментом.
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт,
ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний
дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.